Alican'ın Oyun Bahçesi 27 Mart’ta Akatlar Kültür’de!

Alican'ın Oyun Bahçesi 27 Mart’ta Akatlar Kültür’de!

Alican'ın Oyun Bahçesi isimli çocuk oyunu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında Akatlar Kültür Merkezi’nde sahnelenecek…


30 yıllık çocuk eğitimi tecrübesini sahneye taşıyan yönetmen, yazar, müzisyen Oktay Şenol ve 25 yıllık kukla-karagöz ustası Bülent Aksu, Alican'ın Oyun Bahçesi ile çocuklarınıza unutamayacakları bir deneyim sunuyor. Belediyemizin organizasyonuyla sahnelenecek olan Alican'ın Oyun Bahçesi, 27 Mart Pazar günü saat 13.00’te Akatlar Kültür Merkezi’nde çocuk tiyatroseverlerle buluşacak. 

Tüm çocuklarımız davetlidir. Biletlerinizi tiyatro gösteriminden bir gün önce kültür merkezlerimizden ve Levent Hizmet Binası’nda yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Tarih: 27 Mart 2022 Pazar
Saat: 13.00
Yer: Akatlar Kültür Merkezi
Adres: Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. No:16 Beşiktaş

Oyun Hakkında
Alican'ın Oyun Bahçesi
Bu oyunda kim oyuncu, kim seyirci belli değil. Evet doğru okudunuz! Bu oyuna herkes katılacak. Her şeyi hep beraber yapacağız ve tabii ki hep beraber eğleneceğiz.

Neler mi var bu oyunda?
Şarkılar, kuklalar, sayı saymalar, saklambaçlar, deve cüceler ve daha birçok eğlenceli an… Alican, Oktay abi ve kukla dostları sizleri eğlendirmek için sabırsızlıkla bekliyor. 

Süre: 50 Dakika
Yaş: 3 +
Yazan: Oktay Şenol - Bülent Aksu
Kukla Tasarım: Serpil Bilgil - Kukla Oynatım: Bülent Aksu
Müzik: Oktay Şenol
Yapım: Tiyatro Alkış

Etkinlik Kuralları

• Davetiyeler ücretsizdir; bir oyun için en fazla 4 davetiye alınabilir.
• Davetiyeler, etkinlikten 1 gün önce Akatlar Kültür Merkezi, Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi, Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi, Mustafa Kemal Merkezi gişelerinden ve Levent Hizmet Binası Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden alınabilir. Kültür merkezleri gişeleri 09.00-17.00 saatleri arası açıktır.
• Davetiyesi olmayan seyirciler salona alınmayacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.