AKŞENER'DEN AKP BÜRO ELEMANI AYVATOĞLU AÇIKLAMASI:  "AHLAKSIZLIĞI, VİCDANSIZLIĞI BÜYÜKLERİNDEN ÖĞRENMİŞ BİR GENÇ"

AKŞENER'DEN AKP BÜRO ELEMANI AYVATOĞLU AÇIKLAMASI: "AHLAKSIZLIĞI, VİCDANSIZLIĞI BÜYÜKLERİNDEN ÖĞRENMİŞ BİR GENÇ"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski AKP büro elemanı Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun sosyal medyada yayınlanan uyuşturucu görüntüleri ve yaşadığı lüks hayatla ilgili olarak, "Hayatı,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski AKP büro elemanı Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun sosyal medyada yayınlanan uyuşturucu görüntüleri ve yaşadığı lüks hayatla ilgili olarak, "Hayatı, ahlakla arasına epey bir mesafe koymuş büyüklerinden öğrenmiş bir genci, bu uzun cümleyi tercüme edeyim; ahlaksızlığı, vicdansızlığı büyüklerinden öğrenmiş bir genci elbette linç edecek değilim. Benim meselem, o gencimiz de dahil, tüm gençlerimizi, bu zihniyetin yarattığı ahlak erozyonundan, koruyup kollamaktır" dedi.

Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan Akşener, Ayvatoğlu'nun ifadesinde yer alan, "AK Parti’de görev alırsam, daha çok kazanmamın önü açılır diye düşündüm" sözlerini hatırlatarak, "Gençlerimizi böyle düşünmek zorunda bırakanlara, yazıklar olsun" dedi.

AHMED ARİF'TEN ALINTI YAPTI

"Gençlerin, hayat zannettikleri, hak zannettikleri, bu maskeli baloyu, sorgulamak zorundayız" diyen Akşener, sözlerine şair Ahmet Arif'in "Bunlar, Engerekler ve çıyanlardır, bunlar, aşımıza, ekmeğimize, göz koyanlardır, tanı bunları, tanı da büyü..." dizeleri ile devam etti. 

"GENÇLERİMİZİ DOLAMBAÇLI YOLLARA SOKAN BU KARANLIĞI, SORGULAMAK ZORUNDAYIZ"

Meral Akşener, şöyle konuştu:

"Her geçen gün "Asım’ın neslini yaratacağız" diyerek iktidara gelenlerin, düştükleri hazin durumun, yeni örneklerine şahit oluyoruz. Hayatı, ahlakla arasına epey bir mesafe koymuş, büyüklerinden öğrenmiş bir genci, bu uzun cümleyi tercüme edeyim; ahlaksızlığı, vicdansızlığı büyüklerinden öğrenmiş bir genci elbette linç edecek değilim. Benim meselem, o gencimiz de dahil, tüm gençlerimizi, bu zihniyetin yarattığı ahlak erozyonundan, koruyup kollamaktır. Benim meselem, hata yapan gençlerle değil, onları hak yolundan ayıran bu karanlık zihniyetledir. O gencimiz ne diyor; ‘AK Parti’de görev alırsam, daha çok kazanmamın önü açılır diye düşündüm.’ Ne kadar acı değil mi? ‘Çok çalışırsam, çabalarsam, emek verirsem, sonunda başarırım, helaliyle kazanırım’ değil, ‘AK Parti’de görev alırsam, daha çok kazanırım.’ Gençlerimizi böyle düşünmek zorunda bırakanlara, yazıklar olsun!

Gençlerimizi dolambaçlı yollara sokan bu karanlığı, sorgulamak zorundayız. O gençlerin, hayat zannettikleri, hak zannettikleri, bu maskeli baloyu, sorgulamak zorundayız. Bunların gençlerimize, doğru diye işaret ettikleri o yanlış düşünceler, kim bilir daha kaç gencimizi, büyük yanlışlara sürükledi? Bunları sorgulamak zorundayız. Ne diyordu Ahmed Arif?

“Bunlar, Engerekler ve çıyanlardır

Bunlar, aşımıza, ekmeğimize, göz koyanlardır,

Tanı bunları, tanı da büyü..."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.