AKP’Lİ SARIYAHŞİ BELEDİYE BAŞKANI'NIN DÖVDÜĞÜ YURTTAŞ: "GÖRÜNTÜLERİ MAHKEMEYE SUNACAĞIM, İNSANIN GURURUNU İNCİTEN BİR ŞEY"

AKP’Lİ SARIYAHŞİ BELEDİYE BAŞKANI'NIN DÖVDÜĞÜ YURTTAŞ: "GÖRÜNTÜLERİ MAHKEMEYE SUNACAĞIM, İNSANIN GURURUNU İNCİTEN BİR ŞEY"

Aksaray Sarıyahşi Belediyesi’nin AKP’li başkanı Fatih Ünsal’ın belediye çalışanları ile beraber belediye binasında dövdüğü Turgay Alıcı, ortaya...

TAMER ARDA ERŞİN

Aksaray Sarıyahşi Belediyesi’nin AKP’li başkanı Fatih Ünsal’ın belediye çalışanları ile beraber belediye binasında dövdüğü Turgay Alıcı, ortaya çıkan görüntüleri mahkemeye sunacağını vurgulayarak, “Belediye başkanı, yanındakiler, şoförü, zabıtası hakkında ayrı bir suç duyurusunda bulunacağım. Ben burada esnafım. İnsanın gururunu inciten bir şey. Düşünsenize 4 kişinin arasında dayak yiyorsunuz” dedi.

Sarıyahşi Belediye BaşkanıÜnsal’ın, kendisinden aracınıçizen köpekler konusunda yardım istemeye giden Turgay Alıcı’yı, kendisini eleştiren sosyal medya paylaşımını beğendiği gerekçesiyle belediye çalışanlarıyla birlikte dövdüğünü gösteren görüntüler ortaya çıkmıştı.

Ünsal’dan dayak yiyen yurttaş Alıcı, ANKA Haber Ajansı’na konuştu. Alıcı, yardım için gittiği Başkan Ünsal’ın kendisine “Sen neden S.E.’nin paylaşımlarını beğeniyorsun” dediğini aktararak, “S.E. benim arkadaşım. Sadece size ait değil, bütün paylaşımlarını beğeniyorum’ dedim. Sonrasında tam dışarıya çıkarken şoförü Ahmet’le denk geldik. Ahmet ‘Beğeni ve yorumlarına dikkat et’ dedi. Cevap bile vermedim. Tam dışarıya çıkarken arkamdan koşarak geldiğini gördüm. O an arbede orada yaşandı. Belediye Başkanı‘Ben bir şey yapmadım’ dese de kamera kaydıyla her şey ortada” diye konuştu.

“BU DAYAK AKLINA GELSİN”

Alıcı, Başkan Ünsal’ın kendisine vurduğunu söyleyerek, “Yumrukla vurdu. Azası olan Kemal Öztaş, kafa ile yumrukla. Ciddi yaralanmalar oldu, doktor raporuna varana kadar her şey var. ‘Bu dayak aklına gelsin’ diye bana tehditte bulundu” dedi.

Alıcı, dışarıdakilerden yardım istediğinde Başkan Ünsal’ın kapıyı kapattığına dikkat çekerek, “Dışarıya kendimi atmaya çalışıyorum, belediye başkanı kapıyı kapatıyor, düşünsenize” diye konuştu.

Alıcı, Başkan Ünsal ve yanındakiler hakkında ilk suç duyurusuna takipsizlik verildiğini ve ikinci suç duyurusunun davaya dönüştüğünü belirterek, “Benim burnum kırılmış, doktor raporum var. Takipsizlik kararı veriliyor. Kamera kayıtlarını polise vermemiş. Elektriklerin kesik olduğunu söylemiş” dedi.

Alıcı, yeni ortaya çıkan görüntüleri mahkemeye sunacağını vurgulayarak, “Belediye başkanı, yanındakiler, şoförü, zabıtası hakkında ayrı bir suç duyurusunda bulunacağım. Ben burada esnafım. İnsanın gururunu inciten bir şey. Düşünsenize 4 kişinin arasında dayak yiyorsunuz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.