AKP'Lİ BELEDİYE TURİSTİK TESİS İHALESİ İÇİN “FETÖ İLE İLGİM YOK" TAAHHÜTNAMESİ İSTEDİ

AKP'Lİ BELEDİYE TURİSTİK TESİS İHALESİ İÇİN “FETÖ İLE İLGİM YOK" TAAHHÜTNAMESİ İSTEDİ

Kütahya’da AKP'nin yönetimde olduğu Emet Belediyesi, belediyeye ait turistik tesisleri 20 yıllığına kiraya vermek için ihale ilanı yayınladı. İlanda, ihaleye...

Kütahya’da AKP'nin yönetimde olduğu Emet Belediyesi, belediyeye ait turistik tesisleri 20 yıllığına kiraya vermek için ihale ilanı yayınladı. İlanda, ihaleye girmek isteyenlerden “FETÖ/PYD ve diğer terör örgütleriyle bir ilgisi bulunmadığına dair taahhütname” istenmesi dikkat çekti.

Emet Belediye Başkanlığı’nın belediyeye ait turistik tesislerin 20 yıllığına kiralanması için açtığı ihalenin ilanı, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlandı. İlana göre; Hamam Mahallesi Firuze Sokak’taki 89 bin 972 metrekare arazi üzerindeki 196 yataklı otel ve müştemilatı, 1 adet 5 kulvarlı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, 1 adet aquapark olarak kullanılan havuz, 36 adet apart daire, 1 adet yeşil kaplıcalar hamamı ve 8 adet özel banyo, 2 adet kafe, 1 adet kafeterya ve yanındaki 4 adet dükkan, 1 adet halı saha, 1’er adet basketbol, voleybol ve tenis kortu, 1 adet çay bahçesi, çim saha ile 1 adet açık termal sulu hacanaklar havuzu ve müştemilatından oluşan turistik tesislerin işletmesi, 20 yıllığına ihaleyle kiraya verilecek.

Emet Belediyesi’nde 9 Aralık 2021 tarihinde yapılacak ihaleye katılmak isteyenler, 432 bin lira teminat yatıracak.

Emet Belediyesi, ihaleye katılmak isteyen kişi ve firmalardan bazı şartları yerine getirmesi istedi. İhale ilanında, ihaleye katılmak isteyenlerden istenen belgeler arasında, “FETÖ/PYD ve diğer terör örgütleriyle bir ilgisi bulunmadığına dair taahhütname” de yer aldı. Bu maddeye göre ihaleye girmek isteyen kişi ve firmalar, FETÖ ve diğer terör örgütleriyle bir ilgisi olmadığına ilişkin taahhütname imzalayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.