AKP'DEN, HDP SALDIRISINA TEPKİ: "SALDIRIYI VE CİNAYETİ LANETLİYORUZ"

AKP'DEN, HDP SALDIRISINA TEPKİ: "SALDIRIYI VE CİNAYETİ LANETLİYORUZ"

HDP İzmir İl Başkanlığı'na düzenlenen silahlı saldırıya AKP'den tepki geldi. AKP SözcüsüÖmer Çelik, "Saldırıyı ve cinayeti lanetliyoruz" derken, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza...

HDP İzmir İl Başkanlığı'na düzenlenen silahlı saldırıya AKP'den tepki geldi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Saldırıyı ve cinayeti lanetliyoruz" derken, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise "Türkiye'nin huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik her türlü saldırı ve girişimin karşısında olduk, olmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

HDP'nin İzmir İl Başkanlığı'na düzenlenen saldırıya AKP’den de tepki geldi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik ve AKP Genel Başkan Yardımcısıİstanbul Milletvekili Hamza Dağ sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla saldırıyı lanetlediler. İki AKP yöneticisinin açıklamalarışöyle:

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: “İzmir’de HDP İl binasında gerçekleşen saldırıyı ve cinayeti lanetliyoruz. Türkiye, huzur ve güvenliğini bozmaya çalışan provokasyonlara asla fırsat vermeyecektir. Güvenlik güçlerimiz ve yargı teşkilatı hadiseyi tüm boyutlarıyla açığa çıkaracaktır."

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: "HDP İzmir İl binasında gerçekleşen saldırı ve cinayeti kınıyorum. Türkiye'nin huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik her türlü saldırı ve girişimin karşısında olduk, olmaya devam edeceğiz."

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.