AKOM SABAHA KADAR ALARMDAYDI

AKOM SABAHA KADAR ALARMDAYDI

Sabaha karşı Avrupa yakasının Batısında ve Anadolu yakasının tamamında etkili olmayan başlayan yağmurun, akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. AKOM’dan yapılan açıklamada, yarın da etkisini sürdürecek yağışlı hava sebebiyle bazı bölgelerin yer yer saatte 100 kg üzerinde yağış alabileceği belirtildi. İstanbulluların dikkatli olmaları mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları istendi.

İBB EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

İBB birimleri bugün de sahada alarm durumunda görev yapmayı sürdürecek. İtfaiye,İSKİ, Yol Bakım,Atık Yönetimi , İSTAÇ , Zabıta,Park Bahçeler, İBB Trafik,Halkla İlişkiler, İşletmeler (Lojistik) Sosyal Hizmetler, Veteriner Hizmetleri, İGDAŞ,İETT,Metro İstanbul ekipleri görevlerinin başında olacak.

OLUMSUZLUKLARA ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR

İtfaiye 234 motopomp (su tahliye makinası), 586 dalgıç pompa ile İSKİ ekipleri 86 motopomp, 2 sel modülü, yol bakım ekipleri 92 motopomp, park bahçeler ekipleri de 10 motopompla olumsuzluk yaşanan noktalara müdahale ediyor.

NELER YAPILDI, NELER YAPILIYOR?

Gece boyu ve bu sabah aralıksız çalışan ekipler mangal ve su giderlerinin tıkanmasını önlemek için sürekli temizlik yaptı. Otoyol ve bağlantı yolları kenarları temizlendi, giderler açıldı. Mazgallar temizlendi. Alınan tedbirler sonuç verdi. İstanbul geleninde aralıksız yağışa rağmen ciddi bir sıkıntı yaşanmadı.

5obucItglrqocapx69j0krhn.jpg

fwsrt8d6oqktmgxcpaxgko1I.jpg

9awnjialh1rkvmysbno5xjkg.jpg

iymbdgwrpl1rngexuhtfqoax.jpg

xspdxyoegzdvjebrg8puwq94.jpg

efeIyzpoda6jtsmfcv81a2vn.jpg

dgzqruckz2qplm9apohIbm8j.jpg

v7bIejdshpvcapmhc2emb6nz.jpg

ncvvdwx4l78mz0edeuu3ishp.jpg

gwdthsrlsj96Imjnb7eqm4lx.jpg

yrm6mqbkj2fdcvawftuasup8.jpg

zpga7deyIpbaux1vch0hfuyf.jpg

sd8juIqd3tqmaoekeokccrzn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.