ADANALI MİNİKLERDEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

ADANALI MİNİKLERDEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ali Akbulut Çocuk Akademisi’nde eğitim gören minikler, 29 Ekim...

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ali Akbulut Çocuk Akademisi’nde eğitim gören minikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı çeşitli etkinlikler kutladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın eşi Nuray Karalar’ın da katıldığı ve “Çocuklar İçin Nutuk” kitabını dağıttığı kutlamada akademi öğrencileri, Cumhuriyet ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’le ilgili gösteriler yaptı, şarkılar söyledi, şiirler okudu.

"CUMHURİYET EMİN ELLERDE"

Velilerin de katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında katılımcılara hitap eden Nuray Karalar, “Bir Cumhuriyet öğretmeni olarak benim için çok anlamlı bir kutlamaydı. Çocuklarımıza, velilerimize çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir gösteri için büyük emek harcandığını  bir öğretmen olarak biliyorum ve bunun için de öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Atatürk gençlerine de Cumhuriyeti çok iyi anlattıkları için teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin emin ellerde olduğunu bir kez daha gördük ve anladık” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.