Adana’nın Dört Bir Yanı Şantiyeye Çevrildi

Adana’nın Dört Bir Yanı Şantiyeye Çevrildi

Başkan Zeydan Karalar,“Halkın parasını, halkın ihtiyaçları için, en doğru şekilde kullanıyoruz.”

Adana BüyükşehirBelediyesi’nce, Mustafa Kemal Paşa üzerinde, Yüreğir ilçesinde yapılan üstgeçit, altyapı ve üstyapı çalışmalarının açılışını yapan Başkan ZeydanKaralar’a bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

Adana BüyükşehirBelediyesi, kentin en uzun bulvarlarından olan Mustafa Kemal Paşa Bulvarıüzerinde gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamladı. Asfalt vekaldırımı yenilenen bulvarda kanalizasyon projesi, yağmur suyu hatları ile yayaüstgeçidinin açılışı gerçekleştirildi. Yüreğir ilçesi Kazım KarabekirMahallesi’nde yapılan açılış törenine bölge halkı ve Adanalılar yoğun ilgigösterirken, siyasiler, meclis üyeleri ve muhtarlar da açılışa katıldı.

Kazım KarabekirMahallesi Muhtarı Muzaffer Bolat, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ZeydanKaralar’a teşekkür etti. Muzaffer Bolat, kazaların yaşandığı bir noktada yayaüstgeçidi yapılmasının ve altyapı ihtiyaçlarının karşılanmasının halkı mutluettiğini söyledi.

CHP Adana MilletvekiliOrhan Sümer de, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki çalışmaların halkınihtiyaçlarının karşılanması açısından çok önemli olduğunu kaydetti.

VATANINI EN ÇOK SEVEN İŞİNİ EN İYİ YAPANDIR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, rutinbelediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, Adana’nın çok sayıda özelliğini, aynızamanda insanlarının güzelliğini tanıtmak için çaba gösterdiklerini, bunda dabaşarılı olduklarını belirtti. Başkan Zeydan Karalar, belediyeyidevraldıklarında karşılaştıkları vahim tabloyu tersine çevirdiklerini veMustafa Kemal Atatürk’ün, “Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır” sözüneuygun çalışıldığında işlerin yoluna girdiğini bütün Türkiye’ye gösterdiklerinisöyledi.

MİLLETİMİZ, KENDİ PARASININ NERELERE HARCANDIĞINI BİLMELİ

Başkan Zeydan Karalar, “Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nayıllardır el atılmıyordu. Biz buraya bulvar boyunca 100 milyon liraya yakınpara harcıyoruz. Yağmur yağdığında sel oluyordu. Buraya önemli yatırım yaptıkve yağmur suyunu tahliye eden hat inşa edildi. Daha önce bu sorunlara el atanolmamıştı. Bölgeye önemli başka tesisler, hizmetler yapacağız. Altyapı veüstyapı yatırımlarıyla sorular giderilecek, ihtiyaçlar karşılanacak. Halkımızınnereye ne para harcayacağımızdan, ne tür yatırımlar yapacağımızdan haberiolmalı. Milletimizin, kendi parasının nerelere, nasıl harcandığını bilmeyehakkı var” dedi.

Konuşmaların ve açılış programının ardından muhtarlar vehalk Başkan Zeydan Karalar’a, hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

fsIn3o7uze5cjbrmh01t8akw.jpg

dzzfoeuk73gu9kvbcrybjw2l.jpg

orglhdkqwnsufh5am8ep14lz.jpg

dqs16pexygjzwqxlgn3cnkm0.jpg

z4jqlukpsgecabwk2odojeht.jpg

ugpelljng7xjkrvoecxcay8q.jpg

c3uohbrxmlgqinfy6exo4uv9.jpg

x8u74qosladtfhjnm1yvm3hz.jpg

8mezwx9idasv5t2frp70Id3p.jpg

aw8g2pctv6rxm4qdlzxfssbk.jpg

acwd0fpbdgl9leuzvntwuzyI.jpg

eqrxfpyz02phvfd5gb1b6oqu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.