Adana Jandarma Koşusu'nu Burak Star kazandı

Adana Jandarma Koşusu'nu Burak Star kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 2000 metre mesafe üzerinden çim pistte yapıldı.

2024 yılı Adana Jandarma Koşusu'nu Sesil Hatice Topçu'nun sahibi olduğu Burak Star (Yıldırımbey - Ateş Hanım / Karabeyhan) jokeyi Nizamettin Demir idaresinde kazandı. Sesil Hatice Topçu, Oğuzhan Topçu ve Sudenaz Talia Topçu'nun yetiştiricisi olduğu, Seit Kan'ın da antrene ettiği doru tay bu galibiyetiyle yarış hayatındaki ilk birinciliğini kazanmış oldu.

7 safkanın start aldığı yarışta Sonato Vie ikinci olurken, Patrick Wilding üçüncü, King Davut dördüncü, Approve wan da beşinci oldu.

Koşunun galibi Burak Şah için bitiriş derecesi 2.05.97 olurken, farklar ise 2,5 Boy - 6 Boy - 4 Boy - 4,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına Servet Doğan'a plaketini ve çiçeğini, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Abdulkadir Seri takdim etti.

Törende, Kazanan safkanın jokeyi Nizamettin Demir'e plaketini ve çiçeğini, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Abdulkadir Seri verdi.

İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Abdulkadir Seri, Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp'e günün anısına çiçeğini  takdim etti.


 

qvxmzwlanl6Iof1kt8ehdkpu.jpg

Ifle5ayobg9l3xbsojez78u0.jpg

zg1ertnI0jqw5dt4keogfbkm.jpg

owhrjdkmanytln7xt4yci1Iq.jpg

x0bvbh5fac1vIycwgdxus8fr.jpg

6aumhl2xwvswxd0ne9ckv7bu.jpg

0cpngkdlcmqwe68ihawbrufb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.