Adana Gibi Başkan Hep Halkın İçinde

Adana Gibi Başkan Hep Halkın İçinde

Zeydan KaralarAdana’nın 40 yıllık, 50 yıllık sorunlarını teker teker çözerken, hemşehrileriylebir araya gelmekten imtina etmiyor, sorunları, istek ve talepleri birinciağızdan dinleme kararlılığından ödün vermiyor.

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Güzelevler Mahallesi’ndevatandaşlarla bir araya geldi. Mahalleye yapılan altyapı, yol, durak, köprü,park hizmetleriyle ilgili bilgi veren, yapılacak diğer hizmetleri anlatanBaşkan Zeydan Karalar, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

Görevebaşladığı günden bu yana, merkezde ve kırsalda, mesaisinin büyük çoğunluğunuhalkın arasında, ilçelerde, köylerde, mahallelerde geçiren ve halkınsorunlarını birinci ağızdan dinleyen Başkan Zeydan Karalar, hemşehrileriyle birarada olmaktan vazgeçmiyor.

EnerjisiniAdanalılardan aldığını her fırsatta dile getiren Başkan Zeydan Karalar, gittiğiher yerde hemşehrilerinin sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Adanalılarınbağrına bastığı, sevgisini, ilgisini esirgemediği Başkan Zeydan Karalar, halkınistek, ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda çalışmaktan ödün vermiyor.

 

Idxqowklkb8fzeftey1cp76q.jpg

mw80k6srbawxgcnuzkbi5lIz.jpg

ix5gqhbwutn4dsole9vn36ex.jpg

qmiyzu2apcobhdnxfsbmak9l.jpg

tvlsz894p3rIc567pwjxmok1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.