Adana'da mutluluğun resmi çiziliyor

Adana'da mutluluğun resmi çiziliyor

 

5 yılda malimucize yaratan, devasa hizmetleri halkla buluşturan, merkez ve ilçelerde kenttarihinde görülmemiş hizmetleri hayata geçiren Adana Büyükşehir BelediyeBaşkanı Zeydan Karalar, 9 ilçenin kazanılmasıyla birlikte art arda düzenlenenmazbata ve devir teslim törenlerinde, iftar programlarında hemşehrileriyle biraraya gelmeyi sürdürüyor.

OLMAZDENİLENLER OLDU, MUTLULUĞUN RESMİ ÇİZİLDİ

Önceki dönemdeolmaz denilenleri başaran ve mutluluğun resmini çizen Başkan Zeydan Karalar, bukez seçim başarısının ve çok sayıda ilçenin alınmasının ardından gerçekleşenmazbata ve devir teslim törenlerindeki mutlu tablonun mimarı olarak halka hitapetti.

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova, Yumurtalık ve Karataşilçe belediyelerinde düzenlenen mazbata devir teslim törenlerine katıldı.Mitinge dönüşen devir teslim törenlerinde halka hitap eden Başkan ZeydanKaralar, Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan ve PTT Evleri mahallelerini kapsayanBüyükşehir’in düzenlediği iftar programında da bölge sakinleriyle buluştu.

9 İLÇEBELEDİYESİNİ ALARAK TARİH YAZDIK

Mazbata vedevir teslim törenlerinde toplanan Adanalılara hitap ederek; CHP’li ilçebelediye sayısını artırmak için Adana’nın dört bir yanında çok çalıştıklarınıve önemli hizmetler götürdüklerini anlatan Başkan Zeydan Karalar, çalışırkenkesinlikle ayrım yapmadıklarını, hizmeti adaletli, tarafsız götürdüklerinibildirdi. Bundan sonra daha çok çalışmaya ve halka daha fazla hizmet etmeyedevam edeceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Bu can bu bedende olduğusürece hemşehrilerime hizmet edeceğim” dedi.

9 ilçe belediyebaşkanlığını alarak tarih yazdıklarını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, ÇukurovaBelediyesi önünde ilçe belediye başkanları ile birlikte gökyüzüne barışgüvercinleri saldı.

 

Sabah saatlerinde ise; Çukurova, Seyhan,Yüreğir, İmamoğlu, Yumurtalık, Ceyhan, Karataş, Aladağ, Tufanbeyli ilçebelediye başkanları Başkan Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti. 

ojdt8gabc72qrydhptrkekl6.jpg

a9gdt2ut4bz6zibscrd5qolf.jpg

teh6e7hja4sgxn9ugbaks1w8.jpg

kfxetoqr794el2gdrk5j3afz.jpg

wfmtvxpgtsou6ndbercfazla.jpg

3phwyn9woz6g1sjgved2rqk8.jpg

vnh7gyouedjku3wdzsnpfcib.jpg

yizjftsb9jonpaumtxb4wsqv.jpg

49wezaoospb0vhrw6ksngkqb.jpg

6atwicmkohyxngjbqzt5fzug.jpg

vr7yqelqoeahup4Ingwsc8ic.jpg

ycxsfbjuIx3zwjlk8gswdg9y.jpg

ag1zyrtnf4be9jyihtzu7woh.jpg

8o1w924athwcsget7ac6b3hv.jpg

8yfgtethcpk4ijawagubl6ur.jpg

Ivcyehxklzgo0nrd67u3ahnj.jpg

4lglsopjwxi2nbo0bueqavpv.jpg

m2pbe3rmnkt7lvsofjlwysza.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.