“Acemi tayların temel eğitimi ve sorunlu atların eğitimi” kursunu tamamlayan katılımcılara belgeleri verildi

“Acemi tayların temel eğitimi ve sorunlu atların eğitimi” kursunu tamamlayan katılımcılara belgeleri verildi

 

“Acemi tayların temel eğitimi (tay kırma)  ve sorunlu atların eğitimi” konularında, 15 Nisan 2024  Pazartesi günü başlayan uygulamalı kurs, 25 Nisan 2024 Perşembe günü tamamlandı.

 

 

Dünyaca ünlü At Eğitmeni Nicolas Blondeau tarafından verilen eğitim programını tamamlayan Apranti Eğitim Merkezi Baş Binicilik Öğretmeni Ömercik Ay ile Binicilik Öğretmenleri Kıvanç Atasoy, Nuri Şölen tarafından “Acemi tayların temel eğitimi (tay kırma)  ve sorunlu atların eğitimi” konularında, at ilgililerine verilmekte olan uygulamalı kursa devam edilmektedir.

 

 

15 Nisan 2024  Pazartesi günü başlayan uygulamalı kursu tamamlayan 12 katılımcıya, katılım belgelerini, Apranti Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Bercis Merdanoğlu, Baş Binicilik Öğretmeni Ömercik Ay ve Binicilik Öğretmenleri Kıvanç Atasoy ile Nuri Şölen tarafından verilmiştir.

 

 

 

 

 

 “Acemi tayların temel eğitimi (tay kırma)  ve sorunlu atların eğitimi”  kursuna müracaat edenlerin müracaat tarihi ve mesleklerine göre gruplar oluşturulmakta olup, kursumuz devam etmektedir.
 

ch6ggtmzxblmaswuqu5f9nsk.jpg

hk1y7agywsmkrfnbrzvzmcIp.jpg

ujaokv0ndszsyzlpfxbw1cqw.jpg

4eyjj026sbtvlrbvknygo5im.jpg

lcrt5em20l3hnm6t7uyejgxd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.