ABB SÖMESTİR CUP FUTBOL TURNUVASI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ABB SÖMESTİR CUP FUTBOL TURNUVASI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

5 gün süren turnuva, Gazi Eğitim Spor Kulübü ve Ankaragücü Spor Kulübü arasında oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Şampiyon ise Ankaragücü oldu.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte sportif faaliyetlerin geliştirilmesi amacıyla amatör ve profesyonel spor kulüpleri ile iş birliği yapmaya devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Ankara’da bulunan profesyonel 12 futbol kulübünden sporcunun katıldığı Sömestir Cup Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde 12 yaş altı çocukların katıldığı ve 5 gün boyunca 24 futbol karşılaşmasının yapıldığı turnuvada takımlardan dereceye girenler çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final karşılaşmasının ardından yarı final ve final maçı ile Sömestir Cup Futbol Turnuvası tamamlandı.

 

TURNUVALAR DEVAM EDECEK

Her maç kıyasıya mücadeleye sahne olurken, minik futbolcuların aileleri müsabakalara yoğun ilgi gösterdi. Sporun her branşından turnuvalar düzenleyerek gençlerin ve çocukların motivasyonuna katkı sağladıklarını söyleyen Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün şöyle konuştu:

”Şube Müdürlüğümüze bağlı Aile Yaşam Merkezlerimiz ve Gençlik Merkezlerimizde, kapalı spor salonlarımızda sporun her branşında çeşitli turnuvalar düzenleyerek gençlerimizin özellikle çocuklarımızın spor alanındaki motivasyonlarını yükseltmek spor ile daha iç içe yaşamalarını sağlamak için çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de belirlenecek merkezlerimizde özellikle Ankara ilimizdeki spor kulüplerimizle iş birliği yaparak bu gibi turnuvalar düzenlemeye devam edeceğiz.”

Başkentte gerçekleştirilen sportif faaliyetlere ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini söyleyen Sincan Aile Yaşam Merkezi İdarecisi Ali Artuç şu bilgileri verdi:

“Aile Yaşam Merkezi Şube Müdürlüğü olarak Sincan Aile Yaşam Merkezimize 12 futbol takımını davet ettik. Sömestr Cup Futbol Turnuvası’nda 5 gün boyunca 24 futbol müsabakasını gerçekleştirdik. Katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.”

 

owni08ofn3qrj4ammch2ycdu.jpg

d5vl2r07gp3buIxmje9t8roh.jpg

hrn59soluwpekaqt2yzozf40.jpg

jc9pb78ch5qmyrl130tftfnd.jpg

k6p4byshxfozwu81fcnlquln.jpg

9zxynbj8qvs2vech301pfkmb.jpg

vodb84hfkjpn9dt0rowyqlu3.jpg

bzi0tapbogweg7rqh98n3pfz.jpg

mqgdjrwaxhvnklt0syj1ly7e.jpg

ry6w4tivzmye5f7gmf9xIshu.jpg

vjy4qq6fktmangIpcx80otwl.jpg

qrgkxb4x0bfnrzqkovuhasi9.jpg

wes2j1mnr8zh09ky3xf6z4yk.jpg

7wlwrpcjhj2tugdobckfvfko.jpg

pfxja9cjwntna4lg0l5Iikmx.jpg

vica0sbIzeyggkxp59np3lbh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.