ABB’NİN PARKUR HAZIRLIK KURSLARINDA EK KONTENJAN BAŞVURULARI BAŞLIYOR

ABB’NİN PARKUR HAZIRLIK KURSLARINDA EK KONTENJAN BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Gelen yoğun talepler nedeniyle açılan120 kişilik ek kontenjan için adaylar, 16 Kasım 2022 tarihinden itibaren “www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesinin; Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Bekçilik Sınavı, Jandarma, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM) alanlarındaki adaylara yönelik başlatılan ücretsiz hazırlık parkur kursları devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, gelen yoğun talepler üzerine 120 kişilik ek kontenjan açtı. Fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursuna katılmak isteyen adaylar, 16 Kasım 2022 tarihinden itibaren“http://www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

“TÜM ANKARALI ADAYLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı ile Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlediği kurslara katılan adaylar sınavlara uzman eğitmenler eşliğinde hazırlanıyor. Başkentli öğrencilere yönelik desteklerini sürdüreceklerini belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Proje Sorumlusu Tuğba Aydın, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak POMEM, Bekçilik, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM), Jandarma, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik düzenlediğimiz ücretsiz hazırlık parkuru kurslarımız devam ediyor. Tüm Ankaralı adaylarımızı kurslarımıza bekliyoruz”diye konuştu.

Hazırlık parkuru kurslarına katılan adayların göstermiş olduğu performanstan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Antrenör İhsan Gökhan Başer ise “Hazırlık parkuru kurslarımıza Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı ile Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde devam etmekteyiz. Halkımızdan gelen yoğun talepler sonrası kurslarımız için ek kontenjan açıyoruz. Başvurmak isteyen adaylarımız Ankara Büyükşehir Belediyesinin internet sayfası üzerinden başvuru yapabilecek” dedi.

w7u2qa3zeugdekpgtvvo8xtb.jpg

ntr9zofclrp60cdsmdwqkthf.jpg

95hmgponjwarscz3lltkwsup.jpg

aqwze3lha15uq2gjkoxbyncn.jpg

pteile6mgjxup41Izjqvvfdb.jpg

0uf2cebftkarbslIy49noxeg.jpg

khmqsxo2d9nbyxzu1tgguffe.jpg

h3gryai0bcabwucuwsklkmel.jpg

yge40jdsxnqfvk7decj6x3ts.jpg

gr1r0da9ytiosbswecuk4wnz.jpg

I9cigr45qm7ek1jdhhf08duu.jpg

o1lxwdc3pgvkgmafee0nqIry.jpg

1dx2ksohivrg0ljw5nhfya7n.jpg

hqhyaobnqtleyzfvmir0osu2.jpg

57c6hm9i0y3a1zkpcgzsksfb.jpg

cezqorpIfk2n6h3aw7txtnzs.jpg

jkczgvtztwoe3uI4h8s0ui6c.jpg

16owcec4hh7auknsutfyovqj.jpg

5tIhzowvod30mqcfm8lvczat.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.