ABB’NİN AÇACAĞI YAZ OKULUNA REKOR BAŞVURU

ABB’NİN AÇACAĞI YAZ OKULUNA REKOR BAŞVURU

İlk 3 günde 15 bin kayıt ile rekor başvurunun yapıldığı Aile Yaşam Merkezleri, Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezlerinde açılacak olan Yaz Okulu, 20 Haziran-21 Ağustos 2022 tarihleri arasında hizmet verecek.

Başkentli çocukların ve gençlerin kişisel gelişiminde yeni ufuklar açarak eğitim hayatlarına katkı sağlamayı hedefleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinin başlamasıyla‘Yaz Okulu’açıyor.

ABB bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakan çocuk ve gençleri, spor yapmaya teşvik etmek ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıylaAile Yaşam Merkezleri, Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezlerinde 20 Haziran-21 Ağustos 2022 tarihleri arasında açacağı ücretsiz‘Yaz Okulu’ile buluşturacak.

Çocuklarının yaz tatilini güvenli bir ortamda hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmesi için Büyükşehir Belediyesi Yaz Okullarını tercih eden aileler tarafından ilk 3 günde yapılan başvuru sayısı rekor kırarak 15 bine ulaştı.

DOPDOLU BİR YAZ ROGRAMI

Yaz Okulunda; Değerler Eğitimi, Hızlı Okuma-Drama-El Sanatları-Resim-Satranç-Robotik Kodlama-Bilgisayar-Diksiyon- Origami-Gitar-Bağlama-Karate-Judo-Jimnastik- Ront-Güreş-Halk Oyunları-Pilates-Takı Tasarım-Kondisyon -İşaret Dili-Voleybol-Eğitsel Oyunlar-Tiyatro-Badminton-Kuran-ı Kerim-Ses Eğitimi-Çini-Hızlı Okuma-Yetişkin Okuma Yazma Kurslarının yanı sıra farklı branşlarda kurslar da yer alacak.

Okul derslerine ve sınavlara yönelik destekleyici kursların da açılacağı Yaz Okulu’nda; Matematik-İngilizce-Fen Bilgisi-Türkçe-İnkılâp Tarihi-Sosyal Bilgiler-Coğrafya-Edebiyat (Etüt ve Ders Soru Çözümü) eğitimleri verilecek. Yaz Okulu’nda ayrıca düzenlenecek spor turnuvaları, sinema günleri, bilgi ve kültür yarışmaları, gezi programları, piknik, akıl ve zekâ oyunları, geleneksel çocuk oyunları ve bilimsel gösterilerle çocuk ve gençlerin gelişimine katkı sağlanacak.

HEDEF: SPORA VE SANATA İLGİYİ ARTIRMAK

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, öğrencilerin yaz tatilini kendilerini geliştirerek ve eğlenerek geçirmesi için pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 10.00-15.00 saatleri arasında;“Osmanlı AYM, Çubuk AYM, Ortapınar Yenikent Gençlik Merkezi, Yenimahalle Gençlik Merkezi, Akyurt AYM, Altındağ Gençlik Merkezi, Elmadağ Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü, Elvankent AYM, Sincan AYM, Esertepe AYM, Polatlı AYM, Yahyalar AYM, Kızılcahamam AYM, Mamak AYM, Kahramankazan AYM, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezlerinde”farklı branşlardaki eğitim ve aktivitelere ev sahipliği yapacak.

Haftanın 5 günü açık olacak Yaz Okulu ile ilgili etkinlik bilgilerine, ders tablolarına ve iletişim bilgilerinehttps://www.ankara.bel.tr/duyurular/yaz-okulu-basliyor-161adresinden de ulaşılabilecek.

Her cuma günü piknik, sinema günleri, yarışmalar ve geleneksel çocuk oyunlarının gerçekleştirileceği Yaz Okulu, 21 Ağustos 2022 tarihinde düzenlenecek‘Veda Şenliği’ile sona erecek.

stj7oVkpQGn2gNUa4Hw3IqSE..jpeg

ea8uZY2IdPCX63lERbKot5xM..jpeg

AOvonz14mr6qdZ5sa7y2gVBf..jpeg

zak8pcV2U9ZjIGqJCS5usx46..jpeg

LOlAWfXQiRoVeU3K51E6apuc..jpeg

wkSQirKF9ouRO4gy5plUjCZv..jpeg

ikbJ8h4tpxnjBsrH7WzmI2dQ..jpeg

z7FRI8rJCQktAXqaio6PbG4x..jpeg

HvoMSNk9ghTWnZFxwOJuEBAL..jpeg

s2YHAJ0kQSBCrfbVmZX9Uyj1..jpeg

f1rdKoH3NU7BDxvkGlpWYmby..png

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.