ABB FOMGET’İN YENİ SEZON PAROLASI: ŞAMPİYONLUK

ABB FOMGET’İN YENİ SEZON PAROLASI: ŞAMPİYONLUK

Ankaralılara çağrıda bulunan FOMGET’in başarılı futbolcuları, “Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

Futbolukadınlara sevdiren ve elde ettikleri başarılarla adını tüm Türkiye’ye duyuran Ankara Büyükşehir BelediyesiFOMGETKadın Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Yenikent Osmanlı Stadı’nda gerçekleştirilen çift kale maç ve şut çalışmaları ile antrenmanlarını sürdüren, Kadınlar Süper Ligi’nin Başkentteki tek temsilci ABB FOMGET, bünyesine kattığı yerli ve yabancı transferlerle 2022-2023 sezonunda şampiyonluğu hedefliyor.

“TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK”

16 Ekim 2022’de başlayacak yeni sezona çok disiplinli bir şekilde hazırlandıklarını belirten FOMGET Kadın Futbol Takımı Genel Koordinatörü Doğan Kaya,“Yeni sezon hazırlıklarımız büyük bir hırsla devam ediyor. Kadınlar Süper Ligi’nde Ankara’nın tek temsilcisi biziz. Ankara’mızı en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Geçen sene kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene kazanmak istiyoruz”diye konuşurken, yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini belirten Sportif Direktör Siyaset Asgarov,“Sezon hazırlıkları çok iyi gidiyor. Sezona iyi başlamak istiyoruz ve şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

FOMGETLİ FUTBOLCULARDAN TARAFTARA ÇAĞRI

FOMGET Kadın Futbol Takımı futbolcuları ise Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde futbol oynamaktan gurur duyduklarını dile getirerek, şampiyonluk yolunda taraftarların desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Futbolcular şunları söyledi:

-Damla Köse (FOMGET Kadın Futbol Takımı Kaptanı): “Sezon hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Lige de iyi başlamak istiyoruz. Geçen sene kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene Ankara’ya getirmek istiyoruz.”

-Başak İçinözbebek: “Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Takım olarak lige hazır durumdayız. İlk rakibimizi yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Onların destekleri bizler için çok önemli.”

-Ayshan Ahmedova: “Takıma bu yıl katıldım ama hiç yabancılık çekmedim. Burada bir aile ortamı var. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Hedefimiz şampiyonluk.’’

q79o43Iiguqvr1jspplegwlh.jpg

bmth9yq1r6a4ibjkIzdsmev2.jpg

63p1s4ex5brn9jdaocIixk7p.jpg

nqcpk96yo2makmv4zigfIyss.jpg

kuhywvykdIvfe90bbtsrn73g.jpg

vrug2hlqowf5djezbIqsdcvo.jpg

7hsndwgi3yyg8kforqseebzj.jpg

mxbqchiffauu94o8ddpsrcbn.jpg

yazdvllw3rbsrbiteyjqxpqI.jpg

7cxsoI4lytrjwupbbj98kxdi.jpg

qhIv5nf7yw0lpmrmbosvwkl9.jpg

kur23fw7zsckwhm1bIafqsci.jpg

mpggouunfkkqbswvhebpxlnd.jpg

uyb1t24oleoxspzff6xzagkc.jpg

fooauefbgv8hrztniztl39de.jpg

mndtftg3y17oonzIqwka0wss.jpg

wvl8czjrseeq1ioxygt9kbhh.jpg

k5quzxtw1Iykserfdi68hz3a.jpg

oqmcl1zkbgz5kpnhijeurqf4.jpg

cux5pvwjy6rcdsab1ol0hs7v.jpg

kcqcz6mtrudbop3xhlmwnsdu.jpg

0kbquplz9m7vj4hngyfv6duq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.