ABB BABALAR GÜNÜ’NÜ ÖZEL ETKİNLİKLERLE KUTLADI

ABB BABALAR GÜNÜ’NÜ ÖZEL ETKİNLİKLERLE KUTLADI

Babalar Günü nedeniyle kutlama anonslarının yayınlandığı Kızılay Metro İstasyonu’nda ise EGO Müzik Topluluğu’nun dinletisi Başkentli babaları duygulandırdı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi“Babalar Günü”nü düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı.

BUGSAŞ Türk Halk Müziği Korosu Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) sahne alırken, EGO Müzik Topluluğu da Kızılay Metro İstasyonu’nda mini müzik dinletisi gerçekleştirdi.

AŞTİ’DE TÜRKÜLER BABALAR İÇİN SÖYLENDİ

AŞTİ’de verilen konserdeBUGSAŞ Türk Halk Müziği Korosu türküleri babalar için seslendirdi.

Gelen ve giden yolcuları şarkılarla karşılayan BUGSAŞ Türk Halk Müziği Korosu’na eşlik eden vatandaşlar keyif dolu dakikalar geçirirken, şarkılara da eşlik etti.

Babalar Günü’ne özel AŞTİ’de program hazırladıklarını belirten BUGSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, şöyle konuştu:

“Babaların evlatlarını, evlatların babalarını karşılayıp uğurladığı AŞTİ’de Babalar Günü’nü kutluyoruz. AŞTİ’deki dönüşümü kültürel faaliyetlerle de sürdürüyoruz. AŞTİ artık sadece şehirlerarası otobüs terminali olmakla kalmasın sosyal ve kültürel içerikler de katalım istiyoruz. BUGSAŞ çalışanlarından bir Türk Halk Müziği Korosu kurduk. Bu koroyu ileride geliştireceğiz. Özel günlerde çeşitli salonlarda konserler düzenleyeceğiz. AŞTİ’ye yolculuk için gelen vatandaşların hayatlarına renk katmak, onları kültür ve sanatla buluşturmak ve Ankara’nın kültür ve sanatın da Başkent’i olmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Başta Türk milletinin Aziz Atası Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm babaların babalar gününü kutluyorum. Herkes evladıyla mutlu olsun inşallah.”

BABALARDAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Kızılay Metro İstasyonu’nda ise EGO Müzik Topluluğu vatandaşlara müzik ziyafeti yaşattı.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Emin Güre, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Daire Başkanı Ayten Gök’ün de katıldığı program renkli görüntülere sahne olurken, Ankara Metrosu ve ANKARAY İstasyonlarında,“Sevgiyi, saygıyı ve güveni öğreten tüm babaların, Babalar Günü kutlu olsun”mesajıyla gün boyu kutlama anonsları yayınlandı.

Tüm babaların gününü kutlayan EGO Genel Müdür Yardımcısı Emin Güre,“EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğumuz müzik topluluğu babalar için küçük bir sürpriz hazırladılar. Müziğin en güzel hediye olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle böyle bir program hazırladık”dedi.

Bu tarz sürprizlerin mutluluk verici olduğunu ve duygulandıklarını belirten babalar ise etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesine şu sözlerle teşekkür ettiler:

-Orhan Eren:“Çok memnun oldum, çok hoş bir sürpriz oldu benim için. Tüm babaların günü kutlu olsun. Benim iki çocuğum yurt dışında uzaktalar, etkinlik çok hoşuma gitti.”

-Cihan Tuna:“Çok harika, tesadüf oldu kızımı AŞTİ’de uğurladık. Çok güzeldi, çok eğleniyoruz. Teşekkür ederiz.”

-Hüseyin Köse:“Geziyorduk çocuklarla, her şey çok güzel. Çok sevindik.”

JrBb9hfpKwWYAQajiNR3SPtX..jpeg

M9Fq2svkdyT6mPfAeUIHrVoc..jpeg

0SNyq815M6DhfY9XxlFrvoV7..jpeg

ykKabW83A6MOuTNJte12g5RP..jpeg

DFOrNz7KkEI0dbptf9WXuQs5..jpeg

JkEwdAPOlpMZiXzvnY21acrs..jpeg

fjuRXbUg4KscnHdPylZmvBWr..jpeg

VSN5WgdLb2eI8JlvaDGm3QuX..jpeg

RqMsJcYSAn60vID9P73UN5Bu..jpeg

Og5vy1t6iUfYRNj9kDxGKeMP..jpeg

YMfovlaGXzZC4RsUHejJdQnx..jpeg

g6Donj2qJ4iLSf7HVxeZQac5..jpeg

Gwtlye8K5iVQWr30dpmuBbY4..jpeg

ex9ORYkBu2f3ZVJICaTSpPcn..jpeg

2EFOIWy15H7BfT3g0x9SCsnz..jpeg

AF0wd1mlyaC2cuBRpb6HSLGe..jpeg

EkdACYx8SWP5JBzXeImgcOsw..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.