5 Ocak Adana’nın Kurtuluş Bayramı Resepsiyonu’nda Zafer Coşkusu

5 Ocak Adana’nın Kurtuluş Bayramı Resepsiyonu’nda Zafer Coşkusu

5 OcakAdana’nın Kurtuluş Bayramı dolayısıyla Adana Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde düzenlenen resepsiyona Adana Valisi Süleyman Elban,milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kent protokolüve konuklar katıldı.

Resepsiyondakatılımcılara hitap eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalarsözlerine, “101 yıldır biriz, 100 yıldır özgürüz” mesajıyla başladı.

ŞÜKRANBORCUMUZ VAR

Başkan ZeydanKaralar, “Bizlere zaferi kazandıran, şehrimizi ve ülkemizi işgalden kurtaranbaşta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, yiğit, kahraman Adanalılaraşükran borcumuz var. 2023 yılı Cumhuriyetimizin de 100. yılı. Geçen yılAdana’mızın 100. Kurtuluş Yıldönümünü bütün kentin katılımıyla, birliktelik vecoşku içinde kutladık. Bu yıl da Cumhuriyetimizin 100. yılını aynı coşku,heyecan ve birliktelikle kutlayacağız inşallah” dedi.

ATATÜRK’ÜNDEHASINI VE MİLLETİN İNANCINI UNUTTULAR

1.DünyaSavaşı’nın ardından işgal edilen Adana’da düşmanın yaptığı mezalime değinenBaşkan Zeydan Karalar, “İşgal güçleri modern silahlara ve teçhizata sahipti.Ancak onlar karşılarında Mustafa Kemal Atatürk gibi askeri ve siyasi bir dehaolduğunu unuttular. Onlar karşılarında esareti asla kabul etmeyecek yiğit,kahraman Adanalılar bulunduğunu unuttular. Adana’nın dört bir yanında büyükmücadeleler oldu. İnanç, modern işgal kuvvetlerini alt etti. Sonunda inananlarkazandı” diye konuştu.

qh9wpI5wk6jbgtfyclkxmadq.jpg

9y374xnwmdvelyqgfvrno0sx.jpg

samlcpbk0ndtu92fdluoo1mr.jpg

u6eyglubwydzd5i4zcqrjecb.jpg

n7hmx83toqejzfwbcqr4kswa.jpg

z097lcfk8nfvslx3jdmohrjg.jpg

v4s3wjefpwhroalociy21drk.jpg

vxynn7ouzzfseyvh5jjfdru9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.