4 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ YAZI SPORLA GEÇİRİYOR

4 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ YAZI SPORLA GEÇİRİYOR

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği ve yoğun ilgi gören Yaz Spor Okulları devam ediyor. 4 binden fazla çocuğun eğitim aldığı kursları ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, çocukların heyecanına ortak oldu.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün çocukları farklı spor aktiviteleriyle buluşturmak amacıyla her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulları devam ediyor. Beylikdüzü’nde 16 farklı alanda sürdürülen yaz spor okulları kurslarında; basketbol, voleybol, yüzme, cimnastik, futbol, masa tenisi, taekwando, tenis, izcilik, satranç ve çocuk zumbası branşları yer alıyor. Engelsiz branşlarda ise yüzme, cimnastik, basketbol ve taekwando alanında eğitimler veriliyor. Yaz Spor Okulları’nın kapanışı ise 26 Ağustos’ta yapılacak. 

“Katılımın bu kadar yüksek olması bizi mutlu ediyor”

Minik sporcuları eğitim aldıkları kurs merkezlerinde ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, aileler sohbet etti. Kurslara gösterilen yoğun ilgiden mutlu olduğunu ifade eden Başkan Çalık, “5 ile 14 yaş grupları arasında 4 binden fazla öğrencimize 16 branşta ücretsiz eğitim imkânı sunuyoruz. Katılımın bu kadar yüksek olması bizi mutlu ediyor. Beylikdüzü’nün bir spor kenti olması hedefimiz vardı. Adım adım bu hedefe yaklaştığımızı görüyorum. Spor okullarına katılan tüm evlatlarımıza ve onlara yardımcı olan eğitmenlerimize başarılı bir dönem diliyorum” ifadelerini kullandı.

oxjz0bsdvosypdl4t6ijaIwr.jpg

hvm2d0yc8pntyIrcszpllrx3.jpg

nence1ut9gsgokpy8dfk2mpa.jpg

iluswmaqeyvuhrtezd1j7ykf.jpg

yytznul6ienkrko2s9vwr4sa.jpg

vdjpton7grq5rsiIaf96z3sk.jpg

cosduiwkd7b9n56kp4lt23yx.jpg

jqn4xswacr3to8Idykhf1vwg.jpg

wkh7kxazp2z13nwgsyxjy4rm.jpg

jauk0yizgbsnIpgc4loum917.jpg

lIswpf7jzwk2vg4omyuhga8y.jpg

8In5wrwysvhcju6kxo23ei17.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.