4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası Başlıyor

4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası Başlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda Adana'nınYumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajında yapılacak 4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası26 Kasım 2022 Cumartesi günü start alıyor.

Amatör Sportif Olta Balıkçıları Federasyonu’na bağlı(ASC ASOF İSCOBDER  ABAF) 25 amatör sportif balıkçılık derneğinden150 yarışmacının 75 kulvarda mücadele edeceği turnuva saat 17.00'de kura çekimiile başlayacak. Turnuva pazar günü 06.00'da oltaların toplanması ve 20 sahahakeminin ölçümleri tamamlamasıyla sonlanacak.

08.30 da ödüller sahibini bulacak.

Turnuvada dereceye giren yarışmacılara CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu adına ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalaradına çeşitli ödüller ile plaket verilecek. 

Turnuvaya, Antalya, Kocaeli, İzmir, Mersin, İstanbul, Adana,Osmaniye'den surf casting dalında yarışmalarda başarılı olmuş 150 oltabalıkçısı katılacak.

Akdeniz Surf Casting Bölge Başkanı Salim Karabucak, bu daldaAdana'da yapılan turnuvalarda çok balık tutma rekorlarının kırıldığınıanımsatarak, "Umuyorum bu rekorları bu yıl da tazeleyeceğiz. Turnuvamızadestek veren CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve ana sponsorumuzolan Adana Büyükşehir Başkanımız Zeydan Karalar'a sonsuz teşekkürlerimizisunuyoruz" dedi.

2pizfbvcdwymnelhk4eb5psa.jpg

ql6cb4jyafnh1i0cngIosmep.jpg

boIawtkgqtdfhol1zm76fpjy.jpg

I691vsccuzfqexqhhjtkdkyn.jpg

3jyyda7nintgvIwxpzsbqle5.jpg

emyxfIa5qouv0cl4tjoyspzs.jpg

akjqxrgzmptsuxfmn82dpy1n.jpg

bt4ydexf7ekguwbvnlpphgml.jpg

gznhfc5drfvzeatlkjox7skd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.