30 AĞUSTOS PARKI YENİLENİYOR

30 AĞUSTOS PARKI YENİLENİYOR

Ataşehir Mevlana Mahallesi’nde bulunan 30 Ağustos Parkı baştan sona yenileniyor. Çocuk oyun alanlarından yürüyüş yollarına, basketbol sahasından yeşil alanlarına kadar yeni bir görüntüye kavuşacak parkta, Ataşehirlilere daha rahat ve keyifli zaman geçirecekleri bir ortam sunulacak.

Ataşehir Belediyesi, yurttaşların aileleriyle birlikte sağlıklı bir ortamda kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak için ilçe genelinde uyguladığı park yapım, bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şimdi de Mevlana Mahallesi, Sakarya Caddesi ile Menekşem Sokak kesişiminde bulunan 30 Ağustos Parkı’nda komple bakım ve yenileme çalışmaları başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında 30 Ağustos Parkı’nın sahip olduğu yeşil alan korunarak, baştan aşağı; zemini, oturma grupları, yürüme yolları, sulama ve aydınlatma sistemleri, basketbol sahası, çocuk oyun alanı ve açık hava spor bölümü yenilenecek.

Oyun alanlarında yenileme çalışmaları yapılırken güvenlik konusu da dikkate alınacak. Ayrıca park içerisinde mahalle sakinlerinin açık havada egzersiz yapabilmelerine imkân sağlayacak spor aletleri monte edilecek.

Toplam 10 bin 115 metrekare alana sahip 30 Ağustos Parkı’nda 6.370 metrekare yeşil alan bulunuyor. Parkın içerisinde 300 metre uzunluğunda yürüme - koşu parkuru, 110 metrekare çocuk oyun alanı, 160 metrekare basketbol sahası, 120 metrekare açık hava spor alanı, oturma alanları bulunuyor. Bu parkın içinde ayrıca Ataşehir Belediyesi’nin emekli yurttaşlara yönelik hizmet verdiği 30 Ağustos Emekli Kültürevi de yer alıyor.

         

algcj0I4bxmdwxnzoegifjkb.jpg

jyde2u9kws6ghafbwt7xzrtp.jpg

4rrf67xdnehoiyzud8tkysfg.jpg

yadm0s4eqa3zewqwlxucktdf.jpg

dof0gq28lxspu7zoI4nfkree.jpg

qp0xmwhy4rgra7seudvabcbs.jpg

jneb8kb1y6pxxldfua3stf2t.jpg

pzooynsryqcf52qdunxuI0l4.jpg

ir8p745wgp1f2sbkanocmdlj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.