2023; Sağlık, Huzur, Hoşgörü, Barış, Birliktelik, Adalet Ve Bereket Yılı Olsun

2023; Sağlık, Huzur, Hoşgörü, Barış, Birliktelik, Adalet Ve Bereket Yılı Olsun

 

Yeni bir yıla,yeni umutlarla ve halkımız adına güzel beklentilerle giriyoruz. 2023’ün

Adana’mız veülkemize refah, barış, huzur, birliktelik, adalet ve sağlık getirmesi en önemlidileklerimizdendir.

Halkımızın uzunsüredir büyük zorluklar yaşamasına neden olan ekonomik sıkıntıların,yoksulluğun sona ermesini, aydınlık ve güzel günlerin çoğalmasını diliyorum.

Umutlarımız;yeni yılda insanlarımızın mutlu olması, kadınların hayatın her alanında dahafazla yer alması, şiddet sarmalının son bulması, dünyada ve bölgemizdekisavaşların, çatışmaların bitmesi, ülkemizde adaletin sağlanması vedemokrasimizin köklü hale gelmesi yönünde…

AdanaBüyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, hemşehrilerimizeverdiğimiz hizmetin nitelik ve nicelik olarak çoğalması için gecemizigündüzümüze katarak çalışıyoruz. Çok yol aldık ve önümüzdeki günlerde çok dahaiyi hale geleceğimizi biliyoruz.

2023Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı. Vatanımızda özgürce yaşıyorsakCumhuriyetin eseridir. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da Ata’mızdanaldığımız ilhamla canla başla, yılmadan, yorulmadan halkımız için çalışacağız.

Bu duygu vedüşüncelerle 2023’ün başta hemşehrilerim olmak üzere, vatandaşlarımıza veinsanlığa esenlikler getirmesini diliyor, halkımızın yeni yılını kutluyorum.

 

ZeydanKaralar

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı

2k16txhhpnqytgl5cjmsfbIq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.