2023 CUMHUR İTTİFAKI'NIN ZAFER YILI OLACAK

2023 CUMHUR İTTİFAKI'NIN ZAFER YILI OLACAK

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Genel Kongresi'nde tek aday olarak girdiği genel başkanlık seçimini kazandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Genel Kongresi'nde tek aday olarak girdiği genel başkanlık seçimini kazandı. Teşekkür konuşması yapan Erdoğan, "2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz. 2023 Cumhur İttifakı'nın yeni bir zafer yılı olacaktır. Cumhur İttifakı bir masa başı ittifak değil gönül mutabakatıdır. Zillet ittifakı içerisinde olanlar yollarına devam etsinler. " dedi.

Erdoğan teşekkür konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

2023 CUMHUR İTTİFAKININ ZAFER YILI OLACAK: Partimizin 7. Olağan Büyük Kongre’sini başarıyla tamamladık. Şahsımı bir kez daha Genel Başkanlık görevine layık gördüğünüz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. MKYK, Merkez Disiplin Kurulu'na, Demokrasi Hakem Kurulu'na, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu’na asil ve yedek seçilen tüm arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. AK Parti olarak yeni heyecanla, daha büyük bir aşkla 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz. 2023 Cumhur İttifakı'nın yeni bir zafer yılı olacaktır.

CUMHUR İTTİFAKI GÖNÜL MUTABAKATIDIR:Şunu unutmayalım; Cumhur İttifakı bir masa başı ittifak değil gönül mutabakatıdır. Dolayısıyla bir yerlere çekip çevirmeye çalışanlar boşuna uğraşıyorlar. Zillet ittifakı içerisinde olanlar yollarına devam etsinler. Ama Cumhur İttifakı'nın onların tanımına girecek hiçbir yanı yoktur. Son 19 yıldır kesintisiz yürüttüğümüz ülkemize ve milletimize hizmet yolculuğumuzu bundan sonra daha kararlışekilde Cumhur İttifakı olarak devam ettireceğiz.

İCRAATLARLA ÜLKEMİZİŞAHA KALDIRDIK: Hiç kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, hiçbir sebeple kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan 84 milyonun birlik ve beraberliği için bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldiğimizi tekrar ortaya koyacağız. Bugüne kadar ekonomiden demokrasiye, eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, ticaretten turizme kadar her alanda hayata geçirdiğimiz icraatlarla ülkemizi şaha kaldırdık.

YENİ BİR SİVİL ANAYASA: Cumhuriyet tarihimizin en büyük reformlarını maruz kaldığımız sayısız saldırıya rağmen iktidarlarımız dönemine sığdırmaya başardık. Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirdik ve asla bunları unutanlardan olmadık. Kavline sadık, ahdine bağlı bir kadro olarak yeni bir sivil bir anayasa başta olmak üzere milletimize olan vaatlerimizi gerçekleştirmekte kararlıyız.

AŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ENGEL YOK: Bu süreçte en büyük güven kaynağımız, duasını ve desteğini bizden esirgemeyen aziz milletimizdir. Allah'ın inayeti, 84 milyonun desteği, mazlum ve mağdurların duası yanımızda olduğu müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur.

RABBİM HAYIRLA SONUÇLANDIR: Yolumuz uzun, görevimiz zor, mesuliyetimiz ağırdır. Sözlerimi şu güzel dua ile hitama erdirmek istiyorum. (önce Arapça, sonra Türkçe) ‘Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim hayırla sonuçlandır.’ Mevlam yar ve yardımcımız olsun diyor, şahsıma gösterdiğiniz teveccühüm için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerden şehirlerinize döndüğünüzde tüm kardeşlerimize selamlarımızı iletmenizi istiyorum. Sağ olun, var olun. İlk MKYK toplantımızı da hemen buradan genel merkezimize dönüp gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.