100. YIL MAHALLE KAMPÜSÜ AÇILDI

100. YIL MAHALLE KAMPÜSÜ AÇILDI



Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine; AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan, Kaymakam Niyazi Erten, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gültepe, Telsizler ve Ortabayır mahallelerini kapsayan otopark 440 araç kapasitesine sahip. 100.Yıl Mahalle Kampüsü’nde ayrıca açık ve kapalı spor merkezleri, futbol sahası, basketbol sahası, millet kıraathanesi, yetişkinler için yürüyüş yolu ve yeşil alanlar yer alıyor.

Otopark’ın içerisinde bulunan akıllı yönlendirme sistemleri, güvenlik kameraları, hızlı ödeme noktası gibi teknolojik donatılar ile vatandaşlara kolaylık sağlayacak otopark haftanın belirli günleri de pazaryeri olarak kullanılabilecek.

Açılış töreninde konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker; “ Burası çok kıymetli bir vizyon proje olarak tasarlanmış. Burası sadece bir otopark değil; her yaştan vatandaşın çoğu ihtiyacını karşılayabileceği bir kompleks oldu. Başkanımızın buna benzer birçok projesi var. Çalışmalarından dolayı Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de; “ Gültepe, Telsizler ve Ortabayır mahallelerini kapsayan otoparkımız başta trafik olmak üzere hayatın birçok alanında hissedilir derecede kolaylık sağlayacak. Araçların trafikte kalış süreleri azalacağından egzoz emisyonları ve gürültü azalacak. Ayrıca vatandaşlarımız otopark’ın içerisinde kışın soğuğundan, yazın sıcağından korunarak pazar alışverişlerini de yapabilecekler. Eğitim, spor ve dinlenme alanı olarak hizmet verecek tesisimiz ilçemizin değerine değer katacak.” dedi.

okvtfy4hsb3avrkfIluh5qsw.jpg

gkyjrof7gzm0I2wuhbavhxnn.jpg

yrhzIkqakctf6prgogxq7bdx.jpg

kmhiuogrxk25o4zfjacuqvtt.jpg

28yawp3nrufd6gxk9ysi0tjw.jpg

rdq8tzkucvysbvjb9o3xu1mh.jpg

orjg7eudhowppcdbwzyhqvm5.jpg

08arfgupdsxzl1qrne42z3by.jpg

wrd3m6byuiw4l9y5dp7a1fth.jpg

tmzIcrc60wjepxdubzqntuvf.jpg

6aodfhzu1ftgl5nwjahq8zbn.jpg

yt2csauIom6dbjlerauxggo5.jpg

hc469kyhtIet85azanzywumf.jpg

wjabcrpjd6utoqubn39l1hkf.jpg

ahtects7dv6lk59pfum21h0c.jpg

Ifp9xv4g2asmtj3or7rwl6i0.jpg

fwmk8qgtaozs5prcod0dqIne.jpg

gIhpdcoi7ozln9esbna64kyc.jpg

g40wvhjrdm6bqawiklpt17ms.jpg

s6l2jxegpp5onlohwngexizw.jpg

pw5imdq3c4os8jl1j9qbcxpe.jpg

xt0Izw3ejasqhyqiufmch4pn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.