KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Küçükçekmece Belediyesi, pandemi döneminde ilçedeki şehit ve gazi ailelerini yalnız bırakmıyor. "Konuş Küçükçekmece Kemal Başkan Dinliyor" projesi kapsamında, hane ziyaretleriyle ilçede...

Küçükçekmece Belediyesi, pandemi döneminde ilçedeki şehit ve gazi ailelerini yalnız bırakmıyor. "Konuş Küçükçekmece Kemal Başkan Dinliyor" projesi kapsamında, hane ziyaretleriyle ilçede çalınmadık kapı bırakmayan 16 kişilik saha ekibi, ilçedeki 87 şehit, 203 gazi ailesine düzenli periyodlarla ev ziyaretleri gerçekleştirerek, ihtiyaç ve taleplerini dinliyor.

KEMAL ÇEBİ: "DAYANIŞMA İÇİNDE OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Bu topraklarda bağımsız ve özgür yaşamamız için hayatlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Onların kıymetli aileleriyle her zaman bir dayanışma içinde olmayıçok değerli buluyorum. Saha ekibimiz, vatanımız ve istiklalimiz için canını feda etmekten çekinmeyen ve bu uğurda canlarını veren kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli ailelerini evlerinde ziyaret ediyor.  Ailelerimizin hem bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sormak hem de onlara moral olmak için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Onların yanında olmaya ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.