BODRUM’DA KORKUTAN PATLAMALAR

BODRUM’DA KORKUTAN PATLAMALAR

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde peş peşe duyulan patlama sesleri ilçede panik yarattı. Kısa bir süre sonra patlamaların Yunanistan’a ait Kilimli (Kalimnos) ve İstanköy...

MELİS ANTER

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde peş peşe duyulan patlama sesleri ilçede panik yarattı. Kısa bir süre sonra patlamaların Yunanistan’a ait Kilimli (Kalimnos) ve İstanköy (Kos) adalarından geldiği ve paskalya kutlamaları sırasında atılan havai fişeklerden kaynaklandığı anlaşıldı.

Patlama sesleri, Bodrum şehir merkezi ile Turgutreis, Bitez, İslamhaneler, Akyarlar, Gümüşlük, Ortakent ve Yahşi mahallelerinde duyuldu ve yaklaşık bir saat sürdü.

Gümüşlük’te bulunan Tekin Aygün, “Birden art arda ve yerin dibinden deprem olurmuş gibi uğultular gelmeye başladı. Patlama sesi çok şiddetli geliyordu. Ege denizinde önce tatbikat var sandık sonra maden ocaklarında patlatma çalışması yapılıyor, diye düşündük ama ses daha farklı geliyordu. Anlatılması zor bir ses. Sonra patlamaların karşımızdaki Yunan adasından geldiğini öğrendik, kutlama yapıyorlarmış bir saat boyunca hem merak hem de korku içinde oturduk” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.