Zeynel Emre’den, Erdoğan’ın CHP’yi Hedef Alan Sözlerine Yanıt: Evi Camdan Olan, Başkasının Evine Taş Atmayacak

CHP Sözcüsü Zeynel Emre, "Evi camdan olan, başkasının evine taş atmayacak. ABD Dışişleri Bakanı, 'Trump’tan 5 dakika randevu için bize yalvarıyorlar' dedi; Sayın Erdoğan tek laf edemedi. Sayın Erdoğan bundan gocunmuyor olabilir ama biz, Cumhurbaşkanlığı makamı adına üzülüyoruz" dedi.

CHP Sözcüsü Zeynel Emre, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda "Sosyalist Enternasyonal'deki yoldaşlarından 5 dakikalık bir randevu koparabilmek için adeta yalvarıyor, eziliyor ve onurunu ayaklar altına alıyor" şeklindeki açıklamalarına yanıt verdi. Emre, şu ifadeleri kullandı:

"Evi camdan olan, başkasının evine taş atmayacak. Genel Başkanımız geçtiğimiz hafta katıldığı PES toplantısında, Türkiye’de yok edilen hukuku, askıya alınan demokrasiyi ve sandıkla yenilemeyen milli iradeye karşı yargı yoluyla yapılan baskıyı, ‘Türkiye’nin birden büyük olduğunu’ anlattı. Tüm dostlarımız da yaptığınız darbeye karşı dayanışma duygularını iletti. Erdoğan partimize 5 dakikalık randevu hatırlatması yapıyor.

ABD Dışişleri Bakanı, 'Trump’tan 5 dakika randevu için bize yalvarıyorlar' dedi; Sayın Erdoğan tek laf edemedi. Soralım o zaman: Sayın Erdoğan, 5 dakika randevu için yalvardınız mı, yalvarmadınız mı? Yalvarmadıysanız bu bakanı neden hala yalanlamadınız? Sayın Erdoğan bundan gocunmuyor olabilir ama biz, Cumhurbaşkanlığı makamı adına üzülüyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

Yankı Bağcıoğlu: "Siber Savunma ve Siber Emniyet, Türkiye İçin Ertelenemez Bir Güvenlik Başlığıdır"
Sezgin Tanrıkulu: Kocaeli'deki Hemşire Soruşturmasının Gerekçesi Nedir?
Burhanettin Bulut, ‘CHP İletişim Marmara Yerel Medya Buluşması’nda Konuştu: “Gazetecilik Yapılamıyorsa O Ülkede Demokrasiden Söz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CAO Planlama Toplantısına Başkanlık Ediyor
Aylin Nazlıaka, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’a Seslendi: Bu Bir Kreş Tartışması Değil, Bir Çocuk Hakkı Meselesidir!