Yeşilçam rüzgârı Eylül’de de Tuzla’da

Geçtiğimiz aylarda Tuzla’nın çeşitli mahallelerinde hayata geçirilen etkinlik, bu ay da Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden “Neşeli Günler” ile izleyici karşısına çıkıyor. Aileler, çocuklar ve gençler sinemanın büyüsünü yıldızların altında yaşarken, etkinlik mahallelerde kültürel birlikteliği de pekiştiriyor.

HER AY MAHALLE MAHALLE SİNEMA KEYFİ

“Nostaljik Sinema Günleri” yalnızca bir yaz etkinliği değil, aynı zamanda Tuzla Belediyesi’nin mahalle kültürünü yaşatma ve kuşaklar arası bağı güçlendirme hedefinin önemli bir parçası. Etkinlik kapsamında her ay farklı mahallelerde kurulan sinema alanları, eski dostlukları yeniden canlandırıyor, komşuluk ilişkilerine sıcaklık katıyor.

Eylül Ayı Gösterim Takvimi:

3 Eylül - Tepeören Mahallesi
Cemil Türker Ortaokul Bahçesi

4 Eylül - Postane Mahallesi
Atatürk İlkokulu Bahçesi

5 Eylül – Evliya Çelebi Mahallesi
Cahit Arf İlkokulu Bahçesi

6 Eylül - İstasyon Mahallesi
Hacıoğulları Hilmi Sonay İlkokulu Bahçesi

7 Eylül - Mescit Mahallesi
Zerdali Sokak

YAZ BOYUNCA DEVAM EDEN İLGİ EYLÜL’DE DE SÜRÜYOR

Etkinlik alanlarında kurulan sandalyeler, mahalle sakinlerinin katılımıyla oluşan samimi atmosfer, Tuzla’da yaz akşamlarına kültür ve sanatla anlam katmaya devam ediyor.

Tuzla Belediyesi, “Nostaljik Sinema Günleri” ile hem geçmişi hatırlatıyor hem de mahallelerin kültürel dokusunu yeniden canlandırıyor. Eylül ayı boyunca beş farklı mahallede gerçekleştirilecek gösterimlerle yazın son günleri, sinema ile dolu dolu geçecek.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

SENNUR SEZER ÖYKÜ VE ŞİİR ÖDÜLLERİ 10. YILINDA ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yaz Spor Okulları 3 bin kişiyi sporla buluşturdu
KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA YENİ DÖNEM HAZIRLIĞI
SARIYER BELEDİYE MECLİSİ, EV EŞYALARININ SOKAĞA BIRAKILMASINI ÖNLEMEK AMACIYLA KOMİSYON KURULMASINA KARAR VERDİ
BAŞKAN AKSU, RUMELİ FENERİ’NDE BALIKÇILARLA “VİRA BİSMİLLAH” DEDİ