ÜSKÜDAR’DA İSTİNAT DUVARI YAN YATTI, 4 KATLI 2 BİNA TEDBİREN BOŞALTILDI

Üsküdar'da istinat duvarının yan yatması sonucu duvarın önündeki ve yanındaki binalar tedbir amaçlı olarak tahliye edildi.

Üsküdar'da istinat duvarının yan yatması sonucu duvarın önündeki ve yanındaki binalar tedbir amaçlı olarak tahliye edildi.

Olay, akşam saatlerinde Zeynep Kamil Mahallesi Doktor Fahri Atabey Caddesi'nde yaşandı. Caddede bulunan istinat duvarının yan yatması ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi. Ekipler, duvarın önündeki bina ile yan tarafındaki apartmanın çevresine demir bariyer ve şerit çekerek önlem aldı. Dört katlı bu iki binanın tedbir amaçlı boşaltılmasına, dairelerin ve toplam 7 dükkanın mühürlenmesine karar verildi. Yan binada oturan bir apartman sakininin karara itiraz ederek, evden çıkmayacağını söylediği öğrenildi.

Tahliye edilen bina sakinlerinin bir kısmının yakınlarının evlerine gittiği, bir kısmının da belediye tarafından otellere yerleştirileceği öğrenildi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ