Ünlü Caz Piyanisti İlham Gencer’den muhteşem konser

Büyükçekmece’de caz günleri kapsamında sahne alan Caz Piyanisti İlham Gencer dinleyicilerine unutulmayacak bir gece yaşattı.

Büyükçekmece’de caz günleri kapsamında sahne alan Caz Piyanisti İlham Gencer dinleyicilerine unutulmayacak bir gece yaşattı.

Kervansaray-Kurşunluhan’da gerçekleşen konserde asırlık çınar İlham Gencer sevilen şarkılarını Büyükçekmeceliler ile birlikte söyledi.
 

Caz konserine ilgi yoğun oldu

 

Türkiye’nin ilk piyanist şantörlerinden biri olan İlham Gencer’in caz konserine Büyükçekmeceliler yoğun ilgi gösterdi. ‘’Bak bir varmış bir yokmuş’’ şarkısıyla Türk Pop tarihinde ‘’Aranjman’’ müzik akımını başlatan asırlık çınar sesiyle ve piyano performansıyla Büyükçekmece’de muhteşem bir konser verdi.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

ŞİRİNTEPE VE TALATPAŞA SPOR MERKEZLERİNDE SPOR KAYITLARI DEVAM EDİYOR
SARIYER’DE ENGELLİ ÇOCUK VE AİLELERİNİN GÜÇLENMESİ İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR SEMPOZYUMU
KÂĞITHANE’DE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL FARKINDALIK PROGRAMI
Tuzla’da Engelsiz Fest coşkusu
DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI BULUŞMA