ÜMRANİYE 15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANI’NDA SURİYELİLERDEN COŞKULU KUTLAMA

Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı, binlerce Suriyelinin coşkulu sevinç gösterilerine sahne oldu.

Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı, binlerce Suriyelinin coşkulu sevinç gösterilerine sahne oldu. Suriye'nin özgürlüğe kavuşması ve barış dolu bir geleceğe adım atılması vesilesiyle toplanan Suriyeliler, duygusal anlar yaşadı.

Meydan, Suriyeli vatandaşların ellerinde taşıdığı Türk ve Suriye bayrakları ile birlik mesajları içeren pankartlarla donatıldı. Kutlamalar, marşlar ve dualar eşliğinde sürerken, meydanı dolduran kalabalık hep bir ağızdan barış ve kardeşlik mesajları verdi.

"Barış için umutlarımız yeniden canlandı"

35 yaşındaki Ahmed Halil, "Bugün, sadece Suriye halkı için değil, tüm insanlık için büyük gün. Özgürlük, barış ve adaletin egemen olduğu bir gelecek için umutlarımız yeniden canlandı. Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyoruz. Allah Türkiye'nin ayağına taş deydirmesin inşallah" dedi.

Kardeşlik ve dayanışma vurgusu kutlamalarda

Ümraniye halkının da Suriyelilere destek verdiği gözlemlendi. Meydanda toplanan Türk vatandaşları, Suriyeli komşularının sevincine ortak oldu ve dayanışma mesajları iletti.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Adana Büyükşehir; “Kadın Dostu Kentler 3” Programına Katıldı
9. Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri Başladı
Yumurtalık’ta 4 İlçenin Muhtarlarıyla Buluşma Gerçekleştirildi
ANNE MINGUZZI'DEN MANSUR YAVAŞ’A ZİYARET: MATTIA AHMET MINGUZZI’NİN ADI KAYKAY PARKI’NDA YAŞATILACAK
Güngör Geçer: “Muhtarlar bizim yol arkadaşımız, paydaşımızdır.”