TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİ ANMA VE ONURLANDIRMA KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Anma ve Onurlandırma Kurulu, ilk toplantısını TMOK Başkanı Ahmet Gülüm'ün başkanlığında yaptı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Anma ve Onurlandırma Kurulu, ilk toplantısını TMOK Başkanı Ahmet Gülüm'ün başkanlığında yaptı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Anma ve Onurlandırma Kurulu, TMOK Başkanı Ahmet Gülüm'ün başkanlığında toplandı. Anma ve Onurlandırma Kurulu Başkanı Necdet Ayaz, kurul üyelerine neler yapacaklarıyla ile ilgili geniş çaplı bir sunum gerçekleştirdi. İlk toplantı olması sebebiyle genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantı, önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelerek hedeflenen programları hayata geçirecek. Kurulda akademisyen, sporcu ve gazeteciler bulunuyor.

TMOK Anma ve Onurlandırma Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Necdet Ayaz

Haldun Domaç

Prof.Dr. Banu Ataman Yancı

Doç. Dr. Sevda Korkmaz

Nezir Önal

Mustafa Karagöl

Ersin Şiyhan

Uğur Demirkırdı

Ömer Gürsoy

Erol Bülbül

Musa Alioğlu

Ceyda Dönmez

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Merhum Asli Üyemiz Turgut Koyuncuoğlu'nu saygıyla anıyoruz
Pony Club Şehrinize Geliyor
99. Gazi Koşusu’nda zaferin adı Cutha
Merhum Asli Üyemiz Ali Orhan Birol’u saygıyla anıyoruz
Merhum Asli Üyemiz A. Yücel Birol’u saygıyla anıyoruz