THY’DEN DEPREM SONRASI BİLET DÜZENLEMESİ

İstanbul'daki depremin ardından ihtiyaç duyulan bölgelere ek seferler düzenlenecek.

İstanbul'daki depremin ardından ihtiyaç duyulan bölgelere ek seferler düzenlenecek. Ayrıca, yurtiçi uçuşlarda bilet fiyatları için tavan ücret bin 750 TL olarak belirlendi. Bu yeni düzenleme kısa süre içinde sistemlerde geçerli olacak.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün yaptığı açıklamada, "Bugün İstanbul merkezli hissedilen depremler nedeniyle öncelikle İstanbul'lu hemşehrilerimize ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Mevcut şartlarda ihtiyaç duyulan noktalara ilâve seferler gerçekleştirecek olup, yurtiçinde tavan fiyatımızı bin 750 TL olarak belirlediğimizi ve değişikliğin sistemlere kısa sürede yansıyacağını değerli kamuoyumuzun dikkatine sunarız" dedi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Basın Özgürlüğü Demokrasilerin Temel Unsurlarındandır
ABB AİLE YAŞAMLARINDA DA BAŞKENTLİLERİN YANINDA
AKK YÜRÜTME KURULU’NDAN YENİ YIL MESAJI
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN YENİ YIL MESAJI
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer'in Yeni Yıl Mesajı...