Teşekkürler Edremit

Kapanış töreninde sahneye çıkan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, fuara katılan Edremitlilere ve kitapseverlere teşekkür ettikten sonra Fuarın Genel Koordinatörü Necdet Saraç’ı, Belediye Başkan Yadımcıları Tayfun Canlı ve Tayfun Gerkuş’u, belediye meclis üyelerini, fuarın organizasyonunda çalışan, emeği geçen bütün belediye personelini sahneye davet ederek tek tek teşekkür ettikten sonra  “Seneye daha güzel günlerde, daha da büyük bir fuarda buluşmak üzere” dileğiyle fuarı kapadı.

Çok Püsürlü Tarih

Tarihi ve tarihsel olayları farklı bir bakış açısıyla ve kendine özgü üslübuyla anlatan  Metin Uca, “Bunu mu Demek İstedim”  başlıklı  “Çok Püsürlü tarih” oyunuyla binlerce izleyiciye farklı bir tarihi yolculuk yaptırdı. Metin Uca yoğun ilgi ve sürekli alkışlarla izlenen oyunu  “Ayağa kalkıp kendi tarihimizi yazma zamanı gelmedi mi” sorusuyla bitirdi.

Söyleşiler

5.Edremit Kitap Fuarı’nın son gününde yazar Öner Yağcı, 68 Kuşağı ile edebiyat ve siyaset ilişkisini anlatırken, bir başka söyleşide CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, İkinci Yüzyıl Derneği Başkanı Metin Işık ve Gazeteci Necdet Saraç “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı Nasıl Olacak” sorusuna cevap aradılar ve “karanlıktan birlikte çıkacağız, aydınlık yarınlar çok yakın” vurgusu yaptılar.  Prof. Dr. Barış Doster ve Gazeteci Gürkan Hacır’ın katıldığı söyleşide ise Suriye ile ilgili yaşanan son gelişmeler ve dış politika masaya yatırıldı.

Grup Baba Erenler’in konseri ile fuar sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ÖZEL HABER Haberleri

BOZDOĞAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZEL'DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 19 MAYIS TEMALI ÖDÜLLÜ YARIŞMA
GENÇ İŞ İNSANLARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET
ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ
KÂĞITHANE YENİ MİLLET BAHÇESİ’NE KAVUŞUYOR