TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NİN KREŞLERİNE KAYITLAR BAŞLADI

Tepebaşı Belediyesi Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri, 2021-2022 dönemi için kayıtlar başladı. Ön kayıt işlemleri, 2 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edecek.

Tepebaşı Belediyesi Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri, 2021-2022 dönemi için kayıtlar başladı. Ön kayıt işlemleri, 2 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edecek.

Tepebaşı Belediyesi’nin hayata geçirdiği Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri, çocukların çok sevdiği mekanlar olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Fatih Mahallesi’nde hizmete açılan Canan – Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi ve Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde yer alan Yaşam Köyü bünyesindeki Erken Çocukluk Eğitim Merkezi için yeni dönem kayıt işlemleri başladı. Merkezler için ön kayıt işlemleri 2 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edecek. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde faaliyet gösterecek merkezlerde, 36-57 ay arasındaki, tuvalet eğitimini tamamlamışçocukların kaydı alınacak.

Ön kayıtların sınırlı kontenjanın üzerine çıkması halinde kesin kayıtlar, yapılacak kura çekimi ile belirlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ