TEKİRDAĞ’DA CHP İL VE İLÇE BAŞKANLIKLARINA "SINIR NAMUSTUR" PANKARTI ASILDI

CHP'nin Tekirdağİl Başkanlığı ve 11 ilçe başkanlığı binasına, Afganların ülke sınırlarından kaçak yollarla geçmesini protesto etmek amacıyla "Sınır namustur" yazılı pankartlar asıldı.

FERHAT AKGÜN

CHP'nin Tekirdağİl Başkanlığı ve 11 ilçe başkanlığı binasına, Afganların ülke sınırlarından kaçak yollarla geçmesini protesto etmek amacıyla "Sınır namustur" yazılı pankartlar asıldı.

CHP Tekirdağİl Başkanlığı'nın, Yavuz Mahallesi’ndeki il binasına "Sınır Namustur" yazan pankart; 11 ilçedeki ilçe başkanlığı ile eş zamanlı olarak asıldı.

CHP Tekirdağİl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, “Bugün Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi bir biz de pankartımızı astık. Hudutlarımız namustur, dedik. Bütün sınırlarımız kevgire döndü. Hiçbir bir güvenliğimiz kalmadı. Dışişleri diye bir bakanlığımız kalmadı. Vatan namustur, sınır namustur diyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ