TARSUS BELEDİYESİ, ET MARKET AÇIYOR

Tarsus Belediyesi, kentin birçok noktasında açtığı Halk Marketlerden sonra dar gelirli vatandaşların uygun fiyata et alabilmesi için Et Market açmaya hazırlanıyor.

Tarsus Belediyesi, kentin birçok noktasında açtığı Halk Marketlerden sonra dar gelirli vatandaşların uygun fiyata et alabilmesi için Et Market açmaya hazırlanıyor.

Tarsusluların daha ucuz ve sağlıklı et yemesi için hayata geçirilecek projenin duyurusunu, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan yaptı.

Bozdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tarsus'a güzel bir müjde vermeye hazırlanıyoruz. Yükselen fiyatların alım gücünü zorlaması, sofralarımıza giren et miktarının gün geçtikçe azalması ve her geçen gün fiyatlara yapılan zamların bu alımları imkânsız hale getirecek olmasından ötürü Tarsus'ta Et Market’i hayata geçiriyoruz. Halkımızın Et Market’te, uygun fiyatlı ve kaliteli et tüketimine sahip olması için, bu sabah bazı incelemelerde bulunarak Tarsus'ta yaşayan bireylerin sağlıklı ve uygun et alımı noktasında uğrak noktası olmasını hedeflemekteyiz. Et Market'in Tarsus’umuza sağlıklı ve hayırlı bir kazanç olmasını temenni ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYLİKDÜZÜ’NDE HASTANE BAHÇESİNDE SİLAH SESLERİ KORKUTTU: 1 YARALI
KONTEYNER YÜKLÜ VİNÇ YÖNLENDİRME LEVHASINA TAKILDI, KAMYON ADETA ŞAHA KALKTI
BEŞİKTAŞ’TA HARAÇ ALMAK İÇİN OTO GALERİYİ KURŞUNLADILAR: O ANLAR KAMERADA
ÜMRANİYE’DE ŞEYDA YILMAZ’IN ŞEHİT EDİLMESİNE İLİŞKİN 3 POLİSE 2 YIL HAPİS TALEBİ
ARNAVUTKÖY’DE ALACAKLI OLDUKLARI KİŞİNİN ÖNÜNÜ KESİP KURŞUN YAĞDIRDILAR