SULTANGAZİ’DE BELEDİYESİ’NDEN "OKUMAK VE YAŞAMAK" ÜZERİNE SÖYLEŞİ

Sultangazi Belediyesi'nce düzenlenen programda yazar Altay Cem Meriç, katılımcılarla Okumak ve Yaşamak üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Sultangazi Belediyesi'nce düzenlenen programda yazar Altay Cem Meriç, katılımcılarla Okumak ve Yaşamak üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Sultangazi Belediyesi'nin Hanzala Kültür Sanat ve Özgürlük Sezonu kapsamında düzenlediği programlar büyük bir ilgi görüyor. Etkinlikler kapsamında dün akşam yazar Altay Cem Meriç, Sultangazi Belediyesi Etkinlik Salonu'nda okuyucuları ve Sultangazililerle bir araya geldi. Katılımcılara okumak ve yaşam üzerine düşünme fırsatı sunmayı amaçlayan programda Altay Cem Meriç, konuklarıyla interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi. Yoğun ilgi gören program sonunda Altay Cem Meriç, katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

TUZLALI ÖĞRENCİLERDEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL ANLAMLI KLİP
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖĞRETMENLERİNE MEŞALELER EŞLİĞİNDE ‘ANNELER GÜNÜ’ KUTLAMASI
ESENYURTLU ANNELER BELEDİYENİN DÜZENLEDİĞİ PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ
BEŞİKTAŞ’TA ‘GENÇLİK ŞENLİĞİ’NDE GENÇLER SAHNEDE YETENEKLERİNİ SERGİLEYECEK
ARNAVUTKÖYLÜ ÖĞRENCİLER ABD’DEN DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖDÜLÜYLE DÖNDÜ