SARIYER’DE 3 KATLI MÜSTAKİL BİNANIN DEPOSUNDA YANGIN

Sarıyer'de 3 katlı müstakil binanın deposunda yangın çıktı. Evin boş olduğu sırada çıkan yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

Sarıyer'de 3 katlı müstakil binanın deposunda yangın çıktı. Evin boş olduğu sırada çıkan yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

Yangın, Sarıyer Merkez Mahallesi Davet Sokak'ta saat 13.30'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı müstakil binanın giriş katındaki depoda belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evin boş olduğu sırada çıkan yangın büyüyerek giriş kata da yayıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri ise yangını kısa sürede kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. Depoda bulunan dondurucu, bisiklet ve halı gibi malzemeler ev sahipleri tarafından dışarı çıkartılıp yol kenarına bırakıldı. Ölü ya da yaralının olmadığı yangında depoda ufak çaplı hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni araştırıyor.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ