ROLAND SALLAİ, BU SEZON 6. GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray'ın Macar futbolcusu Roland Sallai, Eyüpspor maçıyla bu sezon Trendyol Süper Lig'de 2, toplamdaki 6. golünü kaydetti.

Galatasaray'ın Macar futbolcusu Roland Sallai, Eyüpspor maçıyla bu sezon Trendyol Süper Lig'de 2, toplamdaki 6. golünü kaydetti.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray deplasmanda Eyüpspor ile mücadele ederken, sarı-kırmızılıların ilk golünü Macar futbolcu Roland Sallai attı. Müsabakanın 29. dakikada Gabriel Sara'nın sağ kanattan ortasında altıpas gerisinden Victor Osimhen'in kafa vuruşunda Sallai çizgide tamamladı ve skor 1-0 oldu.

27 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig'deki 2. gol sevincini yaşadı. UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2'şer golü olan Sallai toplamdaki gol sayısını da 6'ya çıkardı.

Maça 11'de başlayan Roland Sallai, 90 dakika sahada kaldı.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

FURKAN ORAK, BÜYÜK KULÜPLERİNDEN HEDEFİNDE
OLE GUNNAR SOLSKJAER, LUCESCU’DAN SONRA İLK PEŞİNDE!
GALATASARAY’DA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA SAVUNMA ETKİSİ
BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE’YE KARŞI 20 YILLIK HASRETİ SONLANDIRMAK İSTİYOR
TRENDYOL SÜPER LİG’DE 34. HAFTA HEYECANI