RAMAZAN AYI İÇİN PENDİK’TE IŞIKLANDIRILAN CADDELER DRON İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Pendik'te, kentin en işlek noktaları Ramazan ayına özel led ışıklandırmalarla süslenerek, şehrin atmosferine manevi bir atmosfer sunuldu.

Pendik'te, kentin en işlek noktaları Ramazan ayına özel led ışıklandırmalarla süslenerek, şehrin atmosferine manevi bir atmosfer sunuldu. Ramazan ayı için Pendik Belediyesi tarafından ışıklandırılan caddeler dron ile görüntülendi.

Pendik Belediyesi, Ramazan ayının ruhuna uygun bir atmosfer oluşturmak amacıyla şehrin çeşitli noktalarını ışıklandırdı.

İlk olarak Gazipaşa Caddesi'nde hayata geçirilen süsleme çalışmaları, vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Gazipaşa Caddesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

"Toplamda 5 farklı noktada yapıldı"

Işıklandırma çalışmaları, Gazipaşa Caddesi'nin yanı sıra Atatürk Kültür Merkezi önü, Marmara Caddesi Fatih Camii önü, Kurtköy Kültür Sokağı ve 19 Mayıs Caddesi'nde de devam etti. Yapılan süslemelerle birlikte Pendik, Ramazan ayı boyunca estetik bir havaya bürünecek.

Öte yandan, Ramazan ayı için ışıklandırılan caddeler dron ile görüntülendi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Zeydan Karalar’sız Adana Kebabının Tadı Yok
Zeydan Karalar’dan, Güngör Geçer’e “Gazze” Çağrısı…
Vahap Seçer’den, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne Destek Ziyareti
Güngör Geçer; Zeydan Karalar’ın Ümit, Kararlılık Ve İnanç Dolu Mesajını İletti
Güngör Geçer, Öğretmenler Bulvarı Otoban Bağlantısı Köprülü Kavşağı Çalışmalarını Denetledi