Pınar Uzun Okakın: “Tuhaf Saplantılarını Uyguladıkları Makamla Büyütenlerin Devri Sona Erecek”

Cumhuriyet Halk Partisi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın Sosyal Medya Uygulamalarına getirilen yasaklar ile ilgili açıklama yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "evine giren maaş sayısıyla gündem olup bu haberlere erişim engeli getirmesiyle tanınan, görünür olduğu her günü maddi kazanca tahvil edip nüfuzunu tuhaf saplantılarını uyguladıkları makamla büyütenlerin devri sona erecek" ifadesinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Okakın’ın açıklaması şöyle:

“Evine giren maaş sayısıyla gündem olup bu haberlere erişim engeli getirmesiyle tanınan, görünür olduğu her günü maddi kazanca tahvil edip nüfuzunu tuhaf saplantılarını uyguladıkları makamla büyütenlerin devri sona erecek. Bir taraftan 5.5G ağlar, hacktrick siber güvenlik, Web3 teknolojileri, yapay zeka toplantılarına ev sahipliği yaptıklarını söyleyenlerin gerçek yüzü, bugün yeniden yıktı algıyı.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "TÜRKİYE’DE TOPLAM 4 MİLYON 33 BİN GÖÇMEN VAR"
TÜRK KIZILAY’IN BU YIL VEKALETLE KURBAN KESİM FİYATLARI BELLİ OLDU
ÖZGÜR ÖZEL: "İMAMOĞLU’NUN BÜTÜN PROGRAMLARINA BAKIN, O ÇANTA JAMMER ÇANTASI"
AK PARTİ İSTANBUL’DAN DİJİTAL MEDYA HAMLESİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ARAPÇA ÖĞRETMENİ AHMET KARAMAN’IN CENAZE NAMAZINA KATILDI