ÖĞRENCİ ABONMAN UYGULAMASINDA YENİ DÖNEM

Ankara Büyükşehir Belediyesi‘öğrenci dostu’uygulamalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor.

Öğrencilere; su faturalarında yüzde 50 indirim, çamaşır yıkama merkezleri ve her sabah sıcak çorba ikramı gibi pek çok alanda hizmet veren ABB;öğrencilerin hayatını kolaylaştıran çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

 

ABONMAN UYGULAMASI ONLİNE OLARAK YAPILABİLECEK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş döneminde başlatılan ve Türkiye’nin en ekonomik öğrenci ulaşım hizmetlerinden biri olarak gösterilen abonman uygulamasında yeni bir dönem başladı.

Başkentli öğrenciler artık sıra beklemeden, belediyeye gelmeden ya da kiosk noktalarına gitmedenhttps://www.ankarakart.com.tr/internet sitesi üzerinden ve EGO Cep’te uygulamasından online olarak öğrenci abonmanına sahip olabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

KİTAP Haberleri

AVCILAR’DAN ÇİN’E KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
BAŞKAN ÇAYKARA, OKUL AİLE BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
AVCILAR’DA ENGELLİ BİREYLER AFETLERE HAZIRLANIYOR
AVCILAR’DA SEVGİ DOLU BİR GÜN
AVCILAR’DA AFETLERE KARŞI DAYANIKLILIK İÇİN BÜYÜK ADIM