NOSTALJİK ÇANKAYA GELENEĞİ AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ BAŞLIYOR

Çankaya Belediyesi Açık Hava Sinema Şenliği, 5 Ağustos'ta başlıyor. 4 hafta sürecek şenlikte, 12 farklı noktada, birbirinden güzel 4 film, Çankayalılara nostalji dolu günler yaşatacak.

Çankaya Belediyesi Açık Hava Sinema Şenliği, 5 Ağustos'ta başlıyor. 4 hafta sürecek şenlikte, 12 farklı noktada, birbirinden güzel 4 film, Çankayalılara nostalji dolu günler yaşatacak.

Çankaya'nın nostaljik geleneği "Açık Hava Sinema Şenliği" Ağustos ayı ile birlikte yeniden başlıyor. 5 Ağustos'ta Huzur Pazaryeri'nde ilk gösterimi yapılacak şenlik, 12 farklı noktada birbirinden güzel 4 filmle Çankayalılarla buluşacak. Belediye, bu yıl Arif v 216, Bayi Toplantısı, 7. Koğuştaki Mucize ve Soul filmleri ile Başkentliler'e açık havada sinema keyfi yaşatacak.

PANDEMİ KURALLARINA UYULACAK

Nostalji dolu günler adına mahalle kültürünü yeniden canlandıran etkinliklerle Ankara'da yeni bir atmosfer oluşturmak istediklerini söyleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Mayıs ayında sona eren tam kapanmanın ardından güzel günleri tekrar yaşatmak, sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uyarak açık hava sinema nostaljisini Çankayalı hemşerilerimize yeniden hatırlatmak istedik. Vatandaşlarımız birlikte bir şeyler yapmaya, hasret kalmış durumda. Çankaya Belediyesi olarak her türlü önlem alarak halkımızı parklarımız ve kent meydanına dönüştürdüğümüz pazaryerlerinde birbirinden güzel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ