MİNİK ELLER EBRU VE HAT SANATI İLE TANIŞTI

Bilecik Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ve bu yıl da devam eden Müze Akademi etkinlikleri kapsamında çocuklar, ebru ve hat sanatı ile tanıştı.

Bilecik Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ve bu yıl da devam eden Müze Akademi etkinlikleri kapsamında çocuklar, ebru ve hat sanatı ile tanıştı.

Yaşayan Şehir Müzesi’nde bir araya gelen çocuklar, önce ebru ve hat sanatının nasıl yapıldığınıöğrendi daha sonra kendi elleriyle hayallerini sergiledi. Belediye Başkanı Semih Şahin’in çocuklara hediyesi olarak ücretsiz düzenlenen etkinliklere çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi.

Diğer yandan Bilecik Belediyesi tarafından 25 Eylül Cumartesi ve 26 Eylül Pazar günü saat 15.00 itibariyle müzede çim adam ve müzik etkinliklerinin yapılacağıöğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı