MİLAS’TA ÇUKURA DÜŞEN DOMUZ YAVRUSUNU İTFAİYE KURTARDI

Muğla’nın Milas ilçesinde bir çukura düşen domuz yavrusunu itfaiye kurtardı. Ekipler kurtardıkları minik yavruyu doğaya bıraktı.

ESMA TURAN

Muğla’nın Milas ilçesinde bir çukura düşen domuz yavrusunu itfaiye kurtardı. Ekipler kurtardıkları minik yavruyu doğaya bıraktı.

Milas ilçesi Bagaziçi Mahallesi’nde bulunan Gültan Sitesi’nde bir çukura düşen domuz yavrusunun kurtarılması için vatandaşlar itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Milas itfaiye grup amirliği ekipleri kısa sürede olay yerine giderek minik domuz yavrusunu yakaladı. İtfaiye ekibinin çalışmasınıçevredeki yerli ve yabancı turistler de izledi. Domuz yavrusu ekipler tarafından geldiği doğaya bırakıldı. Domuz yavrusu hızla koşarak gözden kayboldu. Çevre sakinleri itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı