Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu’nu Zambur Aga kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak 1400 metre kum pistte düzenlenen koşuyu, İzzet Tiğit'in sahibi, Ersin Bayram'ın da yetiştiricisi olduğu Zambur Aga (Papa Clem - Impassioned / Divine Light) jokeyi Akın Sözen idaresinde 1.28.41'lik dereceyle kazandı. Osman Girişkin'in antrene ettiği doru tay bu galibiyetiyle kariyerindeki 4'üncü birinciliğini elde etmiş oldu.

6 safkanın katıldığı mücadelede Yellow Gold ikinci olurken, Percy Jackson üçüncü, Talented Soul dördüncü ve Smart Clem de beşinci oldu. Koşuda farklar ise 9 Boy - 6 Boy - 3 Boy - 50 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi İzzet Tiğit'e kupasını ve çiçeğini, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hamit Mert Avcı verdi.

Törene Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp de katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ DERBİSİ HAZIRLIKLARINA DEVAM ETTİ
BEŞİKTAŞ, KONDİSYON VE TAKTİK ÇALIŞTI
GALATASARAY, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM ETTİ
AYTUĞ BATUR KÖMEÇ, SIRBİSTAN EKİPLERİNİN RADARINA GİRDİ
FURKAN ORAK, BÜYÜK KULÜPLERİNDEN HEDEFİNDE