MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ'NİN ENSTRÜMAN KURSLARINDA YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Merkezefendi Belediyesi tarafından dzüenlenen enstrüman kurslarının yeni dönem kayıtları başladı.

Merkezefendi Belediyesi tarafından dzüenlenen enstrüman kurslarının yeni dönem kayıtları başladı.

Gitar, bağlama, piyano, keman, çello, perküsyon ve bateri kurslarına, Merkezefendi’de ikamet eden 8 ila 50 yaş aralığındaki Merkezefendililer başvurabilecek. Birebir olarak verilecek eğitimlere katılım, kontenjanla sınırlı tutulacak. Branşlarında uzman eğitmenler tarafından Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak verilecek kurslara, "www.merkezefendi.bel.tr" adresinden kayıt yaptırılacak.

Sanatın ve kültürün hayatın değişmez bir parçası olduğunu belirten Merkezefendi Belediye BaşkanıŞeniz Doğan, “Sanatın, kültürün ve eğitimin her zaman destekçisiyiz. Bu düşünce ile de belediyemizce hemşehrilerimize sanattan kültüre, spordan eğitime birçok alanda kurs veriyoruz. İlçemizde açtığımız kurslar sayesinde çocuklarımız, gençlerimiz ve hemşehrilerimiz ilgi duydukları, öğrenmek istedikleri birçok branşta eğitim alma imkanı yakalıyorlar. Sanatın ve kültürün merkezi olan ilçemizde her yıl yüzlerce hemşehrimizin faydalandığı ve sanat, kültür ve eğitimle iç içe olduğu enstrüman kurslarımızın yeni dönemde de yoğun ilgi göreceğini düşünüyorum. Tüm sanatsever hemşehrilerimi kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı