MENDERES’TE CUMHURİYET COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Menderes’te 3 gün boyunca devam edecek etkinliklerle kutlanacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Menderes’te 3 gün boyunca devam edecek etkinliklerle kutlanacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yılı Menderes’te coşkuyla kutlanacak. 3 gün sürecek kutlamalar kapsamında konserden, dans gösterilerine, cumhuriyet konvoyundan, cumhuriyet koşusuna çok sayıda etkinlik düzenlenecek.

YOĞUN PROGRAM

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Menderes Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği Turkish Brass Ensemble konseri, 26 Ekim Salı günü Çatalca Meydanı’nda gerçekleştirilecek. 28 Ekim Perşembe günü, Menderes 19 Mayıs Stadı’nda Anadolu Ateşi Dans Gösterisi düzenlenecek. 29 Ekim Cuma günü ise cumhuriyet konvoyu, tüm ilçeyi dolaşacak. Etkinlikler, cumhuriyet koşusu ile son bulacak.

İLK GÜNKÜ HEYECANLA

98 yıllık coşkunun Menderes’te en iyi şekilde yaşanacağınıbelirten Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılına yakışır bir kutlama için hazırlıklarımızı tamamladık. 98 yıl önce olduğu gibi, ilk günkü heyecanla kutlamalarımızı gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum“ dedi.     

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ