MENDERES BELEDİYESİ, YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Menderes Belediyesi, yol yapım çalışmalarına hız kattı. Bu kapsamda Gazipaşa Mahallesi kilit parke ile döşendi.

Menderes Belediyesi, yol yapım çalışmalarına hız kattı. Bu kapsamda Gazipaşa Mahallesi kilit parke ile döşendi.

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gazipaşa Mahallesi’ndeki yollar kilit parke ile döşenerek yollar kullanışlı hale getirildi.

10 SOKAK YENİLENDİ

Ekipler tarafından 10 sokak kilit parke ile döşendi. 868, 869, Barış Manço, Saray, Vatan, Gümüş, Kurtuluş, Zafer, Dere ve Kahraman sokakları yapılan çalışmayla yenilendi.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

İlçenin yollarını kullanışlı hale getirmek adına çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Sürdürülen çalışmalar kapsamında Gazipaşa Mahallesi’nin yollarında kilit parke döşeme çalışmalarımızı tamamladık. Yapılan çalışma kapsamında 10 sokağımızı kilit parke ile döşedik. Yol yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ